有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
你條on9擺明搵人鬧搞
想幫蘋果課金訂閱仲實際
終於露出真面目
佢吹到話買股票幫到蘋果屌你老母,唔講呢句由止可,一講就露哂底
蘋果本身以公司黎講係一間垃圾公司,本身一日成交得幾單咁大把,暴升個兩日係班莊家夾埋黎炒黃色股,隻隻黃概念都大升,然後血洗散戶
正路,所以要係連登講俾多d人知
唔好再俾咁多錢條on9賺
佢大佬周顯當年想埋alan Lee同Stephen yip身都埋唔到. 出書講人地d deal講到一pat屎咁仲要懶係insider有分析. 行內人睇到真係當佢痴線佬咁睇

成日話自己捧左邊個教左邊個出黎. 其實個個都咁廢搵到食就唔使做大種乞衣啦. 成條line由上班下都咁廢既一個系列. 當笑話睇就最岩
所以咪出渾水呢種大種乞衣
Pin this
彌明生活百貨
牛年遠離小人
比佢點親名既細價股都好可疑
護撚完主就話唔係你開post

講到人地有風險所以收錢合理

你班友跟風嘅就唔駛take risk應該要畀錢

你講經咩 屌你老母

睇下而家呢度屌你嘅人多定信你嘅人多?

護主犬
唔揚啦

開新post上埋熱門即係逼佢地諗計防cap圖
真係唔好同青山走犯討論
Blocked
咪講大話啦,佢咁黃點會買中概股

好多人都話渾水我死好彩,死坐一隻富途,有咩咁巴閉? 呢個亦都係基金經理同全職專業投資者既分別。
可能大家都未接觸過基金世界,我始終都係大行入面做過基金。一個基金經理巴閉在於:確實同一隻股票有升有跌,但不同階段買入賣出都非常講求技巧,呢個亦都係我嘅能力......
另外,係大概八至十年前,無一個基金經理係唔會唔買騰訊。 否則係好容易跑輸大市,無辦法同客戶、上司交代。而且,基金經理都有佢地既限制,不可能......
但我作為Professional Investor (PI) ,沒有基金經理的限制,無需要向基金認購人、上司交代。
好多人都話渾水我死好彩,死坐一隻富途,有咩咁巴閉? 呢個亦都係基金經理同全職專業投資者既分別。
可能大家都未接觸過基金世界,我始終都係大行入面做過基金。一個基金經理巴閉在於:確實同一隻股票有升有跌,但不同階段買入賣出都非常講求技巧,呢個亦都係我嘅能力......
另外,係大概八至十年前,無一個基金經理係唔會唔買騰訊。 否則係好容易跑輸大市,無辦法同客戶、上司交代。而且,基金經理都有佢地既限制,不可能......
但我作為Professional Investor (PI) ,沒有基金經理的限制,無需要向基金認購人、上司交代。
BTC 51000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞