有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
Professional Investor 有幾pro呀
買入賣出咁叻既事前唔同sub plan既講

淨係係到日日呃尻人俾錢睇事後飛
衰過大賭變李嘉誠
大家送錢俾佢買股票
無本生利 勁賺
Professional investors 唔係問題
最大問題啲錢係唔見得光
條撚樣全部買晒FUTU
又收人咁貴會費就唔應該
最仆街係自稱係黃
轉個頭就全副身家買大陸股
如果啲學生哥/岩岩出黎錢唔多衰貪心 join既一得死哂快
港股黎講 佢買好多細股 買又唔夠佢精 走又唔夠人快 一定輸多過贏

美股黎講 當你今日join 佢買得平 日日哂賺幾多但基本上你買唔到佢買入位 呢家美股去到呢個點數 .自求多福啦

所謂財經知識果部分 睇你值唔值比咁貴一個月囉

利申 以前訂梅瑋深 玩細股輸過40萬 (買左唔識走)
有800萬就做得架啦
咪就係,你呢兩日join佢跟佢買,全部都高位坐貨
表面上就係收會費
實質上就係散貨
呢位ching你要唔要睇多次人地講咩
講渾水比起炒股 自己開channel鳩up賺錢係無風險
唔係join channel既人無風險
我唔知美股會唔會,要問下其他巴打
我都去咗FB表達吓意見
即時比佢blocked

身有屎
好耐之前有個叫火燎心嘅人

又係傳媒煲到好大

之後搞到啲苦主上差館

早兩年有個叫幣少

又係比傳媒煲到好大

依家影都冇

條仆街混水

日日喺度食血饅頭

呃完一個又一個

係得仆街蘋果日報仲喺度支持佢

依家啲傳媒機構真係垃圾

真係想佢哋快快脆脆執咗佢

害少啲人
老千仔唔block你就奇
Between 有冇人知佢之前係法巴做咩post ?
我成日教啲細,大話怕計數,識計數就唔會俾人呃。呀水爺1000萬本,keep住炒今年每日2%增長,未計周不時50%30%咁上,compound interest計落1千萬x1.02^365.25=1384.2千萬,即係138億4千2百萬,咁玩法唔洗幾耐威過誠仔。

Facebook 有人串佢
呢條撚樣都有資格叫黃 唔怪得個個都話黃圈多水魚
夜d就deleted and blocked lu
個倉接近all in futu咁濟 你同我講風險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞