有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
佢有冇牌架
以為好有料,join左黑會員半年, 竟然睇埋d咁嘅倉……
垃圾,一個只識用葉劉呃like既柒頭
智商稅
大市跌佢仲賺先算啦
1000萬本賺50萬

你話10萬本賺50萬就話姐
Join完channel冇耐就出左黑會員
早知唔join
勁過銀行定期 唔係人人做到 仲唔快D 課金
呢條撚屌attention seeker真係有人會買料架
最爆係早幾日佢講「編採權」,唔知係咪個小編玩9佢,寫左做「騙財權」...根住有條友寸佢比佢刪comment

比成$1600一個月,85%futu....我不如睇連登...
呢條友同林作一鳩樣
我join左
有風險同無風險嘅分別,明未??
係人都想無風險賺幾皮嘢一個月,等於返左工做對沖...
但賣得料就要日日做黃大仙答問題

我自己有俾錢睇個D其他人係咁

都幾花時間 唔知會唔會影響專心炒野

渾水今次係衰食相太難睇 無料到又收得貴
佢收幾錢?
上面有人話$1600 港幣一個月

我跟開勁個D 最多咪十幾二十鎂一個月

人地係講緊半年400% 回報先敢出黎教人
同果時賣果d賭波料D仆街一樣。

香港好多傻仔, 昆極都有。

之前就用黃黎 gather audience. 到有番咁上下聽眾就開始露出狐狸尾巴出黎昆水。

佢2月1號到5號個倉先賺得幾萬美金。如果1000萬賺幾萬,其實只不過係0.幾% 。 宜家呢個咁嘅龍市,求其瞇埋眼買一隻都升10%以上啦。

尋日futu跌返落去$140嘅時候又唔見佢貼個倉出嚟睇吓蝕幾多錢?

唔好再叫渾水啦,叫昆水啦!垃圾
同stock advisor 有咩分別
垃圾
垃圾都信 抵你咁撚窮
概念偷換得好勁,巴飛特間公司一年畀佢個housing同保安等,一年支出都過千萬美金啦...
只要未上岸,都會終於無風險獲利,上左岸嘅就唔志在啦...巴飛特已經靠內幕交易上左岸幾十年啦...佢老豆老母做咩?? 佢一出道就已經開始非法內幕交易啦,..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞