有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
總有傻閪會中計
拎成千萬先賺咁炒少,肉9酸
是但買契媽一個月,一千萬都賺二百幾萬啦
用支牛都唔block鳩佢都算啦
仲要課金

上連登抄ticker仲好啦
我見motley fool rule breaker同埋STOCK ADVISOR都係連去同一個網咁既
*鍾意
有冇料到~?
所以上次蘋果咪造局造到咁成功
同成班莊家割香港人錢,割完仲成班傻閪俾錢join佢
呢條股棍做得最好嘅, 就係之前佢睇錯樓市, 之後守到誠諾, 冇再講樓.
d 免費文都幾有科, 前年年尾700 $3xx 開始推
我睇佢官網, 好似STOCK ADVISOR 回報高D = 612%,
Rule Breakers就385%
https://www.fool.com/services/
Join過佢600個plan一個月,言之無物仲要收咁貴。外行人覺得勁,內行人就明佢幾多斤両

呢排仲要貼自己賺幾多錢,擺明係我都賺夠啦想其他人賺下個啲

從來都唔覺得貼倉係一件正確嘅事,特別係佢KOL身份,因為呢啲同水學生哥買股票一樣,再誇張啲講可以係搭棚,不過學佢話齋,呢啲算係灰色地帶,奈佢唔何
佢discount咗先一年HK$800, 抵玩la
真 大大聲話支持肥佬黎 吊佢老母 買股票=支持都講得出 水曬成班傻閪去比人割
TRUE, 佢D文/PODCAST老實真係幾HEA
就算行外人都覺得冇咩料到

睇埋佢推果D股點先, 冇料到就CUT算
Off topic
咁有邊個Patreon可以跟下
其實佢係玩咩style?中長線睇基本面坐定係短線swing trade或者捉breakout果啲
睇返上面啲巴打留言,你可以準備定cut
佢D podcast 勁hea 求其錄
打字都懶
入到去話d content 剩係for 最高級別會員
割到癲
然後成班傻閪仲信佢
搵埋啲陰質錢
黑會員仲有得再上?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞