有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
Join咗帛金Plan既話,每日生活係點過?

每一次聽到啲人講話股票好意買,亂玩都贏。我都笑而不語。我已經懶得同人辯論,年紀大,留返啖氣暖肚。

世上愚昧嘅人始終都係多數,我亦都懶得同佢地解釋仲有澄清,人不知而不慍,不亦君子乎。股市唔會所有人都贏錢,最多牢騷,唔肯學習,誣蔑其他人,通常都係輸家

正如依然有人相信國際線,即使呢班人做唔到嘢,公開支持警察暴力,總會有一班人至死不渝。你救佢唔到,而呢班人往往都係佔多數,窮則獨善其身,我哋只能夠做好自己

有價值嘅嘢,我相信唔會咁容易免費俾你搵得到。

訂閱我,等我話俾你聽股票係乜嘢一回事,金融係乜嘢一回事。我相信資本主義,只要你俾錢,就可以買到好嘅內容,我亦都會同你講真話揭示真相
贏佢就po 金額
輸佢就po percentage

好嘢👏
好意買
睇佢我不如睇shiba
我不是一個報喜不報憂的人,輸咗唔怕講。香港美國股市一齊回調,科技指數、中資概念股同加密貨幣一次過大跌

我點會毫髮無損,不過契媽都重傷,以我呢一個傷勢,都算係輸得少。調返轉你要諗吓,贏嘅時候我真係可以贏得好盡

咁當然入面有一啲小技巧,我喺單日入面都出入幾次,平衡返成個倉嘅風險,咁樣先至力保不失

我唔係神人,唔會日日都贏,輸咗亦都唔怕講,最重要係知道自己點解輸,同埋有一啲補救嘅想法。

贏,就大家一齊贏,避唔到嘅股災,咪一齊捱囉。

想知多點金融投資,美股港股的學問,可以訂閱我《金融經濟精神食糧》
lunch又要推post
如果佢值一千蚊一個月
老母麵可以收幾錢

尋晚又出神喻

入tqqq 啦喂 反彈既號角已經響起左啦!!!!!
https://lih.kg/2419468
上星期又話美股亂買都賺錢,而家又話

每一次聽到啲人講話股票好意買,亂玩都贏。我都笑而不語。我已經懶得同人辯論,年紀大,留返啖氣暖肚。

想點?
笑死me
Post左仲想點
老千仔話唔同on9仔拗
又將自己呃人錢同國際戰線
相提並論 混淆視聽

一日老千仔 一世都係老千仔呀
網絡世界好多老千,訂閱老千可以學到老千仔如何前後矛盾而不失霸氣。

我相信資本主義下需要帶眼識人,就算你肯俾錢,都要用係對既事同對既人身上。

全力打擊混水摸魚既老千仔
揭示老千呃錢真相
跌市都要記得入黎推一推
記住呢條死老千
有冇人今日美股盤前叫佢貼倉想知futu 會跌幾多
跌緊7% 期待股神聽日po成積
小老千:契媽都重傷 我輸錢有幾奇??

尋晚低賣高買番隻支牛嗰下好正
我爬過文,計過佢一個月無風險由PLAN喥都收入280~300K左右,講真佢輸小小都封晒蝕本門,仲有傻仔個個月奉獻,仲衰過入左邪教...
十足十d死傻散 佢仲咁撚厚面皮出黎收錢 又有班柒頭肯比錢佢 再水哥前水哥後先抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞