有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
人地專業投資者黎,你識唔識嫁
訓前推一推
可能係佢自己黎
推YSG,大家小心

分身
其實有一球美金就可以
Btw
除非你會投資private fund
否則On9 既先會自認係PI
IB 又收你貴d
出事上黎又少d保障
吊,大部份盈利來自牛牛一隻股
#明天書展 ,又畀我忽然emo一下:

坐擁至少五千萬(津巴布韋喎)身家的朋友 渾水 同我講,係Patreon賺既,係開心錢。

食果個開心,搵果個開心。佢地話,唔係我介紹,原來佢地唔知曼谷fusion 菜有d 會用蟲卵做沙律(當然你可以揀第二樣)。又話唔係睇我果度,都唔知台北咁多和屋做餐廳咁有格調,氹仔一流(我成日都覺得女仔同男仔去台北 #食好西 只係幌子,增進感情先係正經)。

當然,有d餐廳渣左,我都會提醒大家。所以 Patreon 是一個會更新的database唷。

現在,每逢周末,我都會收到 Patreon的人回應,都是很友善的回覆。所以,有些事情,是值得用錢買的。因為,免費的東西,大家都不在乎。

至於Patreon的朋友問事,有禮貌的,我都會親自回應。我不會的,我就答不會。就這麼而已。如果你覺得跟著我的地址走,你有得著,那是我們有緣。你不喜歡,你離開,你再找別的,也是你的選擇。

健吾 2018年話渾水至少有身家有五千萬
香港地真係充滿老千嘅地方
繼續狙擊
唔好俾老千仔走甩

我係證監查冊個網揾唔到黃兆祺個名,我打沈振盈又揾到
https://apps.sfc.hk/publicregWeb/searchByName?locale=zh
究竟佢有冇牌?
我估冇
如果有應該要declare

佢師父周顯一路都冇
方便喺灰色地帶鳩噏
無牌

SFC 個網可以查
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞