有無人join 渾水頻道?

1001 回覆
12 Like 344 Dislike
上牛牛圈大把number 抄, 自已再學埋vcp , 仲撚駛貨俾d on 9
牛牛啲討論真係唔少高手
資料又更新得快
估唔到而家D人閱讀理解咁差...
佢開group吸水咁做對佢黎講百利而無一害,最多咪搞臭自己個名。
佢買完畀傻仔跟,每個月收幾十至幾十萬月費,當然係無風險獲利。
呢D等於以前D股票班,幾千至幾萬一個,成十幾年㗎啦,只係而家轉左做social media喥搞...
任何搞手有人肯信佢,佢都係無風險淨袋,明未??
cu econ仔
幣少嗰陣
劉正周顯都有吹奏
(疑似)同一條水嚟

[12月15日]劉正: 如果幣少有古惑一早俾人踢爆,但似乎到目前為此仲未俾人揸到把柄,咁可以肯定個升浪係真?
https://lih.kg/944407
24k法資trainee位?
佢最近開咗個post講嘉里相關股
其實何車尋日都有講
佢推683,因為p/b超平

有一點唔同意係
683收咗9x億後要俾突135億收購啲倉
所以特別息應該冇乜機

得閒嘅咪comment 貼上去當做善事救吓老散

https://hk.appledaily.com/finance/20210215/6IDU7WHDSBHRRK76BNW5WNDEUI/
入到fo grad analyst programme就唔會出黎呃錢啦
好波
Well done
好大枝野
口氣太大 unfollow 左好耐
我俾佢刪留言小氣鳩
我識人同佢同期出身收齊料開個post爆下都好不過唔知佢會唔會告我呢
跟嚟托咩...
佢講得嚟你都執緊三四灘
仲有咩錢執
佢沽完講你知 佢都沽鳩咗
信人不如果信自己 最少自己輸撚咗都怪唔得邊個
成日show off識呢個個個
又唔似product team 又唔似sales team
如果唔係佢食相咁難睇
應該都仲呃到人一排
真係咁堅
與其抄過期功課
直接俾錢佢炒好過啦
橫掂贏硬
佢咁垃圾
影衰中大
其實你睇清楚佢講咩先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞