[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
以前遊雲爆嗰位什麼地平線的人其實係邊位?

洪興係邊度死左六話大佬?

冇睇古惑仔,係咪同大陸嘅地名有關?

福田?

上邊又有人po番wave 嗰張改圖野真係笑死,之前仲記得有單柒野,好似係話講到實牙實齒有PS3 GVG

結果就連日本嗰啲網站都喺度笑鳩佢
當年8蚊出創刊睇到12蚊跟著冇睇了。btw, 引象當年個主篇chxxxx係網上畀人屌過記得佢好鍾意食pepper lunch
當年8蚊出創刊睇到12蚊跟著冇睇了。btw, 引象當年個主篇chxxxx係網上畀人屌過記得佢好鍾意食pepper lunch

花生台嗰個jerry 屌足佢咁多年就明白,頭先上去睇返嗰啲cap 圖嘩真係有排睇

花生台嗰個jerry 屌足佢咁多年就明白,頭先上去睇返嗰啲cap 圖嘩真係有排睇

有新料

啊撚人回歸第一日就開會借刀殺人逼走d人
屌佢老母啦
係咪知我追擊佢先話ARX-7不入流

實際上 arx7真係過渡機體

當年GZ瘋狂吹捧Z3瘋狂踩UX我到而家都仲記得
其實睇番近呢十年game書的變化
首先專電腦game的書已經無哂,無左一部份市場
之後講電腦game的部份亦越來越少,成日就係講出名的game或者講對戰(SC、OW、LOL呢堆),大佬有時呢D我睇外國人地教路咪仲快
當然手機Game多人玩都霸左一部份,但係佔頁數多之外講資料肯定唔夠網上快,攻略砌隊又係課金兵行先,搵鬼睇咩
Game Weekly算係取到平衡而且故事攻略都唔錯,但都係比以前差咁D

有新料

有冇link?

有新料

有冇link?

花生台頭幾個
隔離GAF已經有信徒開始表演,幾時過埋黎呢邊呀
隔離GAF已經有信徒開始表演,幾時過埋黎呢邊呀

熱狗
買豬鬆都係為專欄同編輯的話
攻略同新聞上網睇啦

講開我都幾鍾意睇游雲講爛片

三國同葛葉專欄屙屎睇一流

有時望完見啱睇都會買返去爆石睇
之後條撚人正式回歸就堅冇買

聽日去望下本柒野搞成點先

無晒四位撚人,遊雲用晒人情牌請人幫手

個阿銀係咪一早走左?

阿銀元老黎
唔記得佢幾時走

由前一兩年話要搞聽證會審c君單嘢之後無耐已經無做
唔跟潮流走轉網上平台,抵你死
我係果陣唔滿意佢封底串廣告果part cut書
g zone已經算係咁多本做得最好果本
搞乜話改革又突然死亡
有無花生

我覺得GAME WEEKLY好D,不過都差過以前

weekly 毎期都係阿仙奴阿仙奴,甚至懷疑管理嗰個係咪當左自己係雲加

太郎出名阿仙奴球迷,佢之前係專欄寫球評比人話,宜家先係編輯話寫細細段
g zone已經算係咁多本做得最好果本
搞乜話改革又突然死亡
有無花生

我覺得GAME WEEKLY好D,不過都差過以前

諗起當年game player, game plus 年代,資訊無咁發,有時玩大作一星期會買三本書,嗰時質素最好就係game player 同weekly
之後講電腦game的部份亦越來越少,成日就係講出名的game或者講對戰(SC、OW、LOL呢堆),大佬有時呢D我睇外國人地教路咪仲快
當然手機Game多人玩都霸左一部份,但係佔頁數多之外講資料肯定唔夠網上快,攻略砌隊又係課金兵行先,搵鬼睇咩
Game Weekly算係取到平衡而且故事攻略都唔錯,但都係比以前差咁D

我已經好多年都冇買Game書
我覺得,如果本Game書只係仲停留喺做最面嗰浸資訊/介紹/炒文同攻略
以而家網上資訊發達嘅情況嚟睇,的確好難甚至冇得做
不過全球Game界咁大規模同咁大嘅市場,我認為喺香港甚至華文市場做Game書仲係有得做
問題係要做得深入,搵多啲窿窿罅罅,有趣細節做專題/深度研究
毋須周刊,做厚本書,賣貴啲,用多啲心力同時間做靚啲料
如果有一本咁嘅有質素Game 書,我唔介意畀一百幾十買嚟睇
其實今時今日的GAME書不如由大廠自己出好過,如果MICROSOFT係香港出GAME 書講XBOX ONE,我諗主機人數一定唔止咁少。
其實今時今日的GAME書不如由大廠自己出好過,如果MICROSOFT係香港出GAME 書講XBOX ONE,我諗主機人數一定唔止咁少。

大廠自己出嘅話,如果有隻主打遊戲唔好玩都要夾硬話佢好玩嘅話,咁同喉舌有乜嘢分別

不同意太多。多不多人買部機,應不關game書事吧。

我已經好多年都冇買Game書
我覺得,如果本Game書只係仲停留喺做最面嗰浸資訊/介紹/炒文同攻略
以而家網上資訊發達嘅情況嚟睇,的確好難甚至冇得做
不過全球Game界咁大規模同咁大嘅市場,我認為喺香港甚至華文市場做Game書仲係有得做
問題係要做得深入,搵多啲窿窿罅罅,有趣細節做專題/深度研究
毋須周刊,做厚本書,賣貴啲,用多啲心力同時間做靚啲料
如果有一本咁嘅有質素Game 書,我唔介意畀一百幾十買嚟睇

當年買本g zone淨係為左睇葛葉SEVEN個專欄嗰兩頁
不過已經冇買幾年
睇左咁多野全撚部指控都係私怨,毒L真係麻撚煩,開開心心打機都要搞私怨
毒L示意圖:
睇左咁多野全撚部指控都係私怨,毒L真係麻撚煩,開開心心打機都要搞私怨
毒L示意圖:

我無買開game書
不過追完post都覺得無撚聊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞