[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
咁撚廢到而家先執
香港冇一本係有用
之前買黎屙屎睇
好耐冇買
係新年先買特別版
因為有一年遊戲合集
之前買黎屙屎睇
好耐冇買
係新年先買特別版
因為有一年遊戲合集

我都係買黎屙屎睇
我淨係記得成日想拆本 ACG 獨立賣點知唔賣得又死死地氣合返埋
留言有人話熱狗班人攪左d 野 有無人知內幕

宅文三柒臨走唔撚交上期既稿 拍拍蘿柚走人,搞到其他人要寫多幾頁紙
熱時爆左好多花生出黎

詳細
個個集中講熱狗

但冇人理個老細幾咁on9

其實關佢地咩事,係個老細成日想改革

熱狗轉左講手遊搞到跌書就緊
但果班濕鳩友特別係果個乜遊雲咪一樣都係廢
係gzone做左十年越做越垃圾,d錯字,錯圖多到乜咁,料又屎
個老細頂唔順迫到佢地俾熱狗趕走左
依家唔掂又話返黎想救
係救到你當初就唔洗俾班熱狗趕得走啦
根本兩邊都係垃圾

不過咁講,原本做得好就唔洗搵熱狗入去喇
搵邊個做都唔況好得去邊

但臨走仲專登留蘇洲屎俾人嘆 係chrono條撚人先做得到
花生
幫d撚人加瀏覽數做乜?
花生
幫d撚人加瀏覽數做乜?

你睇唔睇佢都做數架啦
花生
幫d撚人加瀏覽數做乜?

你睇唔睇佢都做數架啦

你唔睇,佢網頁瀏覽數唔會有實際增加

有幾個網有做實際統計

宅文三柒臨走唔撚交上期既稿 拍拍蘿柚走人,搞到其他人要寫多幾頁紙

柒文話佢地4月頭已經話唔做
但隻肥野話佢地拍拍羅友
真係口同鼻挍
以前住加拿大有訂開game weekly同佢,香港運過嚟6蚊本好撚貴
比熱狗搞死

但隻肥野話佢地拍拍羅友
真係口同鼻挍

呢樣野得G ZONE老細先知

但隻肥野話佢地拍拍羅友
真係口同鼻挍

三柒四月頭同g zone老細講做到月尾果期

之後三柒有兩柒稿無交月尾果期,而con佬呢個撚樣就連上一期都無交 然後離職走人

留壇蘇洲屎俾人執
自己講到自己幾咁為本書
轉頭比個編輯踢爆好日都唔見你返工
仲好意思話冇人聽你意見
自己講到自己幾咁為本書
轉頭比個編輯踢爆好日都唔見你返工
仲好意思話冇人聽你意見

仲要係俾自己請番黎果個踢爆

但隻肥野話佢地拍拍羅友
真係口同鼻挍

人地同老細咁熟,唔做又要同你條肥野講咩

但隻肥野話佢地拍拍羅友
真係口同鼻挍

人地同老細咁熟,唔做又要同你條肥野講咩

老細叫三柒唔駛交稿又要話你知咩
其實我係買黎睇專欄既,葛葉Seven同KANA三國幾高質,真係同佢睇Game資訊咩,淨係睇今期游雲請返黎班槍手專欄已經好撚過柒文幾倍
本身有買開用黎柯屎睇
後尾成班友連住走
見到啲編輯由用MII頭像變哂做黑底頭文字
連啲內容都差埋跟住就停左
g zone已經算係咁多本做得最好果本
搞乜話改革又突然死亡
有無花生

我覺得GAME WEEKLY好D,不過都差過以前

呢本好多年, 九十年代啱啱出嚟做嘢到而家都仲喺度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞