[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
覺得做紙媒真心唔可以打機廢
就好似以PAD為例
你介紹隻神點樣點樣 有幾勁根本冇意思
難聽d講你只係比個中文翻譯比我
我要既野係一d好top既高手既心得
例如個期既賽杯可以點砌易d過
其他速刷隊可以用乜代替
我唔係要你比遊戲既中文翻譯比我

佢冇玩好耐啦
攻略就不嬲抄架啦

佢個pad page連上個禮拜派錯四位數石都可以隻字不提

佢連發生緊乜事賠石都未知

路過......宅文有講好似係
太長唔想quote
點解冇人買個責任係讀者度?

喺囉,假若係con佬回歸做爛咗本書,老細唔想再蝕
個老細應該係同con佬離職時間一同宣布摺書
點解又會請返個con佬襯家返去做咗兩期再突然宣布摺書?
仲要唔係即摺,係仲做多四期喎,專登請個人返去做六期,做亡國皇帝咁古怪

GZONE老細on9你唔第一日先知嘛?
con佬幾年前落格走佬個老細唔追究, 隔幾年又叫番佢番黎
不如你諗下呢條友有幾咁on9
辣殺驚書
就好似以PAD為例
其他速刷隊可以用乜代替

佢冇玩好耐啦
攻略就不嬲抄架啦

你盲撚左?
今次我信熱狗多d con佬(唔識串)話晒都係開書始祖

開書大晒咩
自己睇下人哋點恨鐵不成鋼啦
最後咪整埋啲垃圾囉
gzone邊部機人氣就奉承邊部機,咁就死得啦。唔中立的媒體一律blacklist。早執早著。
太長唔想quote
點解冇人買個責任係讀者度?

因為你冇俾錢供養間game書

照扯旗大師條on9個邏輯就好似係咁
gzone邊部機人氣就奉承邊部機,咁就死得啦。唔中立的媒體一律blacklist。早執早著。

你唔買書
你係兇手呀

柒文之前反任反到好出面喎
而家咪又係玩switch

冇睇亞視既人要同亞視講句:SORRY,係我唔睇所以有份搞死左你

我指gzone最直接死因一定係大家唔肯比錢買。

如果要向上做無限引伸,

編輯轉左 》本書唔好睇 》無人買

但引伸未完

耶和華創世》資本主義》因為大家轉人前就唔想買》因為市況差想轉人》老細點名轉人 》編輯轉左 》本書唔好睇 》無人買

講咁多做乜

本書有料值得睇->自然多人買黎睇

本書廢->買黎做乜鳩

幾時有料多人買, 幾時開始廢

銷量講哂

其實都仲未計廣告果筆收入

三柒入主之後你又知唔知呢part少左幾多

真理係愈講愈明,怕同人討論因為你知自己有錯

我唔在乎營運出左咩問題,但你唔比錢買一定係本書死既最直接死因

又會請埋肥佬做顧問先摺書咁突然
諗下都知有問題啦
你而家只係噏緊垃圾咋你知唔知呀

你仍然回應唔到

我指gzone最直接死因一定係大家唔肯比錢買。

如果要向上做無限引伸,

編輯轉左 》本書唔好睇 》無人買

但引伸未完

耶和華創世》資本主義》因為大家轉人前就唔想買》因為市況差想轉人》老細點名轉人 》編輯轉左 》本書唔好睇 》無人買

我就答左你, 本書冇料咪開始冇人買

咁點解本書會冇料到呀?答到我未?

兩邊都跟唔上時代囉

con佬話
佢幾年前第一次離開嘅時期係期期2萬書

之後跟續漸跌書,跌到1年前gzone搵返con佬返去救亡,但con佬轉錯方向,救唔到,結果摺書

結論:兩邊都係垃圾,不要分那麼細

仲要唔係即摺,係仲做多四期喎,專登請個人返去做六期,做亡國皇帝咁古怪

或者咁諗,本來諗請肥佬返去救書,過幾日,收到張單,篤篤計數機,計落唔掂,蝕到入肉,即刻唔諗,斬攬

唔通講xbox咩
今次我信熱狗多d con佬(唔識串)話晒都係開書始祖

開書大晒咩
自己睇下人哋點恨鐵不成鋼啦
最後咪整埋啲垃圾囉

wwwww
就好似以PAD為例
其他速刷隊可以用乜代替

佢冇玩好耐啦
攻略就不嬲抄架啦

你盲撚左?

我想講佢係page無講, 係宅文有講, 唔知點解
你哋繼續

柒文之前反任反到好出面喎
而家咪又係玩switch

pkm go擺啊星上枱嗰集已經睇清呢班垃圾啦
撚人執政果大半年

係無顧問

上期

我仲有keep住佢未走仲有寫既期數

朋友, c zone個page 係我同另外幾個人 開黎捉撚人既錯同希望佢咪再改
撚人執政果大半年

係無顧問

上期

朋友, c zone個page 係我同另外幾個人 開黎捉撚人既錯同希望佢咪再搞佢既大改

咁先中立喎
唔通死捧任記或sony先叫中立
市場玩緊乜咪做乜攻略,咁先應該喎

咁先中立喎
唔通死捧任記或sony先叫中立
市場玩緊乜咪做乜攻略,咁先應該喎

呢個世道想搵中立媒體真係難過登天

或者咁諗,本來諗請肥佬返去救書,過幾日,收到張單,篤篤計數機,計落唔掂,蝕到入肉,即刻唔諗,斬攬

我諗係收到半年返書數又望到總編海月交上去既外稿費 諗諗下覺得蝕就cut
撚人執政果大半年

係無顧問

上期

朋友, c zone個page 係我同另外幾個人 開黎捉撚人既錯同希望佢咪再改

仲話自己係顧問,大大個字話係 "總編輯"
撚人執政果大半年

係無顧問

上期

條撚人一本書用兩個筆名

希望完書海月同遊雲爆內幕,話撚人收兩份錢
點解一個聲稱自己係顧問既人話自己俾人屈左做總編輯都唔出聲
撚人執政果大半年

係無顧問

上期

條撚人一本書用兩個筆名

希望完書海月同遊雲爆內幕,話撚人收兩份錢

就係諗緊點解上面寫chrono下面寫c君
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞