[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
依家香港game書得啖笑
你地有無睇過大陸本「遊戲機」
啲專欄同評論又專頁同深度
起碼唔係「抄」有自己意見
好想有返以前gamepalyer
Chrono 淨係睇個樣都知信唔過啦
對上次買game書都10年8年之前,純粹手機上網唔方便返學搵野睇 ,個情況同報紙一樣睇攻略直接YouTube 大把仲要有聲有畫。
其實做app game都冇問題我都係因為佢介紹先玩cc到依加,但唔該你重心係介紹隻game基本玩法同刷首呢D資訊,而唔係出每週活動攻略囉
其實做app game都冇問題我都係因為佢介紹先玩cc到依加,但唔該你重心係介紹隻game基本玩法同刷首呢D資訊,而唔係出每週活動攻略囉

做開copy cat果四位仁兄點會識寫呢d

你直接課金比佢先話你知
由創刊一路買到鳩佬返嚟變apps game書就冇買

問心,15年開始真係內容係堅差,又多錯,真係為咗睇專欄先買
做appgame冇問題
但唔係appgame就等於pad+白貓+fgo
銀 同 遊雲自己個fb ac or page係咩
想睇返佢地
銀 同 遊雲自己個fb ac or page係咩
想睇返佢地

https://www.facebook.com/greatgameasia/?hc_ref=NEWSFEED

你直接課金比佢先話你知

聽講係咪都係重課人攻略?

你直接課金比佢先話你知

聽講係咪都係重課人攻略?

三個都copy cat,有個仲要偷圖刪水印,所謂的自己寫部份根本重課攻略,乜撚都落午餐肉(梅林),過勞死(孔明)
反而成件事我覺得
最撚柒係個肥佬遊雲同佢果班on9手下
咩碌撚盡人情卡請d萬年老屎忽返黎幫拖
老細一個唔該今日出改革號今日就話執過佢地一棟
個死肥佬應該都係得罪人多稱呼人少,唔係個老細都唔會咁玩鳩佢一獲(睇佢咁多年編者話,個肥佬都9成係呢類人)

利申覺得呢期改革係真係多左野睇
可以屙屎屙耐左既
反而成件事我覺得
個死肥佬應該都係得罪人多稱呼人少,唔係個老細都唔會咁玩鳩佢一獲(睇佢咁多年編者話,個肥佬都9成係呢類人)

可以屙屎屙耐左既

又得罪人多又要請到咁多人返嚟都幾好野
反而成件事我覺得

可以屙屎屙耐左既

唔知啦
正常肥佬gzone都做左十年
無功都有勞
個老細面都唔撚俾,話摺就摺
最慘係人情卡已碌先玩佢一獲
蝕又唔係呢幾期先蝕
要止血既,鳩佬一返去兩三個月見蝕就執啦
點會鳩佬一走下期就話執
你話要睇回書條數
鳩佬返去都半年有多,回書唔洗半年先有數睇掛
鳩佬一走下期就話執,仲要等肥佬R齊馬腳先玩鳩佢
你話無文章?咪當人傻啦
反而成件事我覺得

可以屙屎屙耐左既

唔知啦
無功都有勞
蝕又唔係呢幾期先蝕
點會鳩佬一走下期就話執
你話要睇回書條數
你話無文章?咪當人傻啦

個老細一向戇鳩,正常都唔會講請撚人
回書數要睇一段時間,佢仲要睇埋廣告果d

撚人而家先俾人兜走算佢執到,而家仲要開台唱鳩個老細轉頭

魔王俾老細擺上檯,幫佢谷銷量又拉返d公司落廣告 先同佢講話執書
反而成件事我覺得

可以屙屎屙耐左既

唔知啦
無功都有勞
蝕又唔係呢幾期先蝕
點會鳩佬一走下期就話執
你話要睇回書條數
你話無文章?咪當人傻啦

外人睇就覺得con佬識擦鞋,肥佬做野做得好但係同老闆關係麻麻

就係典型港式中小企格局囉
反而成件事我覺得

可以屙屎屙耐左既

唔知啦
無功都有勞
蝕又唔係呢幾期先蝕
點會鳩佬一走下期就話執
你話要睇回書條數
你話無文章?咪當人傻啦

個老細一向戇鳩,正常都唔會講請撚人
回書數要睇一段時間,佢仲要睇埋廣告果d

撚人而家先俾人兜走算佢執到,而家仲要開台唱鳩個老細轉頭

魔王俾老細擺上檯,幫佢谷銷量又拉返d公司落廣告 先同佢講話執書

我就局外人
唔係熱狗又唔係G zone讀者(好多年前有買)
不過感覺上你都幾偏頗
總之咩問題都係你口中撚人既錯

可能佢真係錯晒既
但係比我既感覺就好似怨婦咁追住佢嚟咬

同埋好多野聽落唔多合常理
話撚人落格穿櫃桶底
老細唔單止唔報警拉佢
仲比佢番公司做

阿魔王咁好就比老細玩

真係好難令人相信
除非撚人係老細親戚
本野呢幾年真係好差,
人唔係成日係香港,但因為以前成日買所以每次返黎都會買黎睇下
由其最近返黎個時都買黎睇下,點知本野唔好睇到連坐車無野做既時間都係睇左幾頁就無睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞