[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
太子爺開akibaya dx
起朵之後con佬即搞間akiba plus
名都似層層
2301呢個 有排講

原本撚人搵澳牛 太子爺(jerry tang) 夾份搞代訂,然後撚人唔願出錢 大家就一拍兩散

之後太子爺自己開間鋪搞代訂,無幾耐 啊撚人 就開返間代訂,名同做既都抄太子爺

太子爺當然有屌佢,然後有班人 曾經俾2301昆過就開左花生群 俾其他受害者爆撚人或者其他人既哀野出黎

然後撚人知道 但一路唔撚改,結果自己檔野收皮,仲將同人組織放係佢度寄賣既野同佢自己本身賣既野 扔係後樓梯垃圾桶

高汁

想知更多,
有無證據先?

自己上花生台睇啦
問證據

無時間慢慢追po

佢掉哂堆野係後樓梯 比人影哂相
易追d可以去課長個page搵

呢單又係世界級
2301呢個 有排講

原本撚人搵澳牛 太子爺(jerry tang) 夾份搞代訂,然後撚人唔願出錢 大家就一拍兩散

之後太子爺自己開間鋪搞代訂,無幾耐 啊撚人 就開返間代訂,名同做既都抄太子爺

太子爺當然有屌佢,然後有班人 曾經俾2301昆過就開左花生群 俾其他受害者爆撚人或者其他人既哀野出黎

然後撚人知道 但一路唔撚改,結果自己檔野收皮,仲將同人組織放係佢度寄賣既野同佢自己本身賣既野 扔係後樓梯垃圾桶

高汁

想知更多,
有無證據先?

自己上花生台睇啦
問證據

無時間慢慢追po

佢掉哂堆野係後樓梯 比人影哂相
易追d可以去課長個page搵

呢單又係世界級

仲記得呢到有巴打開Post, 分享佢既後樓梯垃圾
竟然無人講條撚樣開左本iphone書,之後要老闆執手尾單野
結論係老細On9
穿櫃桶底又唔告佢
仲搵佢返嚟做

唔係智障點做得出
結論係老細On9
穿櫃桶底又唔告佢
仲搵佢返嚟做

唔係智障點做得出

我地啲外人就唔好評論人地啲帳目啦,呢啲嘢只係佢地內部啲是非,我地就算聽曬兩邊都冇可能知道真相

討論返本書點解唔賣得好過啦,起碼我地係讀者,可以判斷到一般人鐘意睇啲乜
名都似層層

秋葉原呢個名好多動漫舖都用喎,仲有個源頭係日本地名
名都似層層

如果兩個唔識係巧合
夾份完唔想比錢之後開間差唔多名嘅舖頭
你話我知呢啲叫咩
咁大個人都唔識咩叫避嫌?
名都似層層

如果兩個唔識係巧合
夾份完唔想比錢之後開間差唔多名嘅舖頭
你話我知呢啲叫咩
咁大個人都唔識咩叫避嫌?

夾份開公司但係唔想俾錢 要幾無恥先做得出
討論返本書好過

CON佬話今期「革新號」用仁王做封面係唔適當,大家是否同意?
想食花生,
原來con佬咁多年都無女人埋身,
佢係唔係基佬
討論返本書好過

CON佬話今期「革新號」用仁王做封面係唔適當,大家是否同意?

點解唔適當先
又唔講
想食花生,
佢係唔係基佬

佢唔做GZONE有多咗時間喺熱血時報每日1800-2000做多個節目,叫做遊戲實況主場,鏡頭後面成日有把女聲搭嘴,好似就係CON佬條女
討論返本書好過

仁王上星期先出dlc
對出書黎講時間上係合理
個封面亦都吸引
唔係條友個世界得switch同孖車都唔會講d咁on9既野
討論返本書好過

點解唔適當先
又唔講

舊GAME,要玩要買一早買咗,邊洗你三個月後先做攻略
討論返本書好過

點解唔適當先
又唔講

舊GAME,要玩要買一早買咗,邊洗你三個月後先做攻略

上面有講dlc
同埋我見佢前面都係講返一啲歷史考究
Btw佢撚識game咩
睇佢都唔知有dlc啦
點解會有人信件垃圾講野
以及係改LOGO,我認為都係ON9

好似足球隊咁,球員教練班主全部都可以賣嚟賣去轉嚟轉去,咁點解有咁多曼聯FANS巴塞FANS?咪就係對個名同個LOGO有感情囉,轉LOGO真係
點解會有人信件垃圾講野

你唔發覺信佢個d都智力有問題既咩
討論返本書好過

仁王上星期先出dlc
對出書黎講時間上係合理
個封面亦都吸引
唔係條友個世界得switch同孖車都唔會講d咁on9既野

孖車唔係都係wiiu版多少少新嘢咋咩
咁仁王dlc點解唔得
點解會有人信件垃圾講野

你唔發覺信佢個d都智力有問題既咩

上面條友都話自己無睇過,但又唔買黎睇
就話唔適合
想食花生,
佢係唔係基佬

佢唔做GZONE有多咗時間喺熱血時報每日1800-2000做多個節目,叫做遊戲實況主場,鏡頭後面成日有把女聲搭嘴,好似就係CON佬條女

有咁既事?
識人收風話佢咁多年都無女,
差唔多4張仲自己一個去日本旅行

好似足球隊咁,球員教練班主全部都可以賣嚟賣去轉嚟轉去,咁點解有咁多曼聯FANS巴塞FANS?咪就係對個名同個LOGO有感情囉,轉LOGO真係

改logo係代表一個重要決定
而呢個可以睇得出本書focus唔同咗
但係唔代表唔轉得囉
屌而家邊撚個對個logo有感情呀
有啲弱智講撚到轉logo搞到執咁

NBA 成日轉

改logo係代表一個重要決定
而呢個可以睇得出本書focus唔同咗
但係唔代表唔轉得囉
屌而家邊撚個對個logo有感情呀
有啲弱智講撚到轉logo搞到執咁

又唔係期期轉logo,有重大改變嘅話轉logo有咩問題

撚人自己都話要隔幾個星期先知本書賣成點,咁新嗰期點會影響到執呢個決定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞