[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
【停刊啟事】

《G-ZONE遊戲雜誌》於06年初創刊,為面向香港年青人的全方位娛樂刊物,隨書附送ACG潮流刊物《ACG-EX動漫誌》。雜誌內容以電視遊戲為主,附以電腦遊戲、網上遊戲、動漫畫、模型玩具、日本潮流情報等等,內容經常因應市場變化、讀者口味而調節,一直成長至今。

一本雜誌營運超過十年絕不容易,除了有賴一眾編輯的熱情、創意及專業知識,亦非常感謝各位讀者一直以來的支持。因近年雜誌業務及紙媒市場收縮,雖然事出突然,不過今期將會是G-ZONE停刊前倒數最後四期,希望大家多多支持今期的「改革號」。

亦希望大家繼續未來的三期繼續支持「真‧豬鬆」。
有緣再聚。

G-ZONE編輯部仝人

https://www.facebook.com/gzoneweekly/?ref=ts&fref=ts

--
手機GAME專欄好似CUT哂
e-zone幾時收皮
今時今日周刊好撚難做
呢頭出版, 果頭隻game/apps已經update
點做
今時今日周刊好撚難做
點做

可能轉左做app game先出問題
app game比家用機game資訊更新得更密
呢頭定稿,果頭日本又生放送出新消息
今時今日周刊好撚難做
點做

除非好似日本咁有內幕料,如果唔係香港做ACG周刊係死緊
唔好玩 紙媒比電子媒體打低係遲早既事
尤其是係一d 普及率低既市場/變化快既市場
今時今日周刊好撚難做
點做

所以呢間仲未執柒
今時今日周刊好撚難做
點做

所以呢間仲未執柒

仲有?
留言有人話熱狗班人攪左d 野 有無人知內幕
佢都算頂得耐
紙媒過多10年8年應該都死得8899
上論壇一早搵到d料
雜誌要過2個禮拜後先會有
所以我通常用黎燒時間用
攻略效用不大
唔詳細,資料過時
g zone已經算係咁多本做得最好果本
搞乜話改革又突然死亡
有無花生
留言有人話熱狗班人攪左d 野 有無人知內幕

可能係講緊之前改革請左好多人(前主編)講手機game,
唔少講家機game 既人走左
個個集中講熱狗

但冇人理個老細幾咁on9
個個集中講熱狗

其實關佢地咩事,係個老細成日想改革
個個集中講熱狗

N年前肛佬落格走佬隔幾年又請番佢番黎

主攻手遊冇乜問題

問題係請著呢班on9
搞乜話改革又突然死亡
有無花生

等陣上熱時睇下有咩花生
個個集中講熱狗

熱狗轉左講手遊搞到跌書就緊
但果班濕鳩友特別係果個乜遊雲咪一樣都係廢
係gzone做左十年越做越垃圾,d錯字,錯圖多到乜咁,料又屎
個老細頂唔順迫到佢地俾熱狗趕走左
依家唔掂又話返黎想救
係救到你當初就唔洗俾班熱狗趕得走啦
根本兩邊都係垃圾
唉.......慣左睇e d 綜合資料既書
你估個個都得閒周圍上網搵下e個星期有咩新game就出
又有咩動漫既介紹咩......
四年前定五年前開始
d錯字錯圖多到棄呢本野
搞乜話改革又突然死亡
有無花生

我覺得GAME WEEKLY好D,不過都差過以前
個個集中講熱狗

熱狗轉左講手遊搞到跌書就緊
但果班濕鳩友特別係果個乜遊雲咪一樣都係廢
係gzone做左十年越做越垃圾,d錯字,錯圖多到乜咁,料又屎
個老細頂唔順迫到佢地俾熱狗趕走左
依家唔掂又話返黎想救
係救到你當初就唔洗俾班熱狗趕得走啦
根本兩邊都係垃圾

不過咁講,原本做得好就唔洗搵熱狗入去喇
搵邊個做都唔況好得去邊
熱時爆左好多花生出黎
呢本垃圾頂左咁撚耐終於執柒
又大把花生食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞