[停刊!?]G-ZONE倒數四期

528 回覆
14 Like 0 Dislike
仲諗住話今期高質左,轉個頭就執笠
對上幾期唔夠五分鐘已經揭完
今期睇到十五分鐘
仲諗住話今期高質左,轉個頭就執笠
對上幾期唔夠五分鐘已經揭完
今期睇到十五分鐘

今期字多到要慢慢睇
以及係改LOGO,我認為都係ON9

好似足球隊咁,球員教練班主全部都可以賣嚟賣去轉嚟轉去,咁點解有咁多曼聯FANS巴塞FANS?咪就係對個名同個LOGO有感情囉,轉LOGO真係

改logo係代表一個重要決定
而呢個可以睇得出本書focus唔同咗
但係唔代表唔轉得囉
屌而家邊撚個對個logo有感情呀
有啲弱智講撚到轉logo搞到執咁

又唔係期期轉logo,有重大改變嘅話轉logo有咩問題

撚人自己都話要隔幾個星期先知本書賣成點,咁新嗰期點會影響到執呢個決定

佢地個節目只係做比班信徒睇,
所以講乜都會比班信徒十足十,傳教洗乜合理,講出黎既就係真理

好似足球隊咁,球員教練班主全部都可以賣嚟賣去轉嚟轉去,咁點解有咁多曼聯FANS巴塞FANS?咪就係對個名同個LOGO有感情囉,轉LOGO真係

改logo係代表一個重要決定
而呢個可以睇得出本書focus唔同咗
但係唔代表唔轉得囉
屌而家邊撚個對個logo有感情呀
有啲弱智講撚到轉logo搞到執咁

又唔係期期轉logo,有重大改變嘅話轉logo有咩問題

撚人自己都話要隔幾個星期先知本書賣成點,咁新嗰期點會影響到執呢個決定

佢地個節目只係做比班信徒睇,
所以講乜都會比班信徒信到十足十,傳教洗乜合理,講出黎既就係真理

想請問閣下柒夠未?
咁易比人扯開話題
條友係驚無人反又撩d野出黎講
我都分唔到曲直
討論返本書好過

CON佬話今期「革新號」用仁王做封面係唔適當,大家是否同意?

點解唔適當先
又唔講

舊GAME,要玩要買一早買咗,邊洗你三個月後先做攻略

咪柒啦
封面就係講啱啱出既dlc

冇睇開波就好心咪鳩UP啦
得,我認我柒咗 ,潛水先
柒文D打手可唔可以高質少少

扮中立但俾肥佬段野你又唔睇

淨係識搵柒文料

做咩姐你
討論返本書好過

CON佬話今期「革新號」用仁王做封面係唔適當,大家是否同意?

點解唔適當先
又唔講

唔用仁王dlc

唔通pso2 ep5?
討論返本書好過

點解唔適當先
又唔講

唔用仁王dlc

唔通pso2 ep5?

果一期 唔係MARIO KART 8DX 就係仁王DLC 東北之龍,PSO2 EP5 轉生,真三國無雙八

瑪車 就算做都遲過人,PSO 2 EP5 同三國 一個MMO GZONE 要做早就做左啦,加上同三國八一樣 都係月尾先會有料
討論返本書好過

點解唔適當先
又唔講

唔用仁王dlc

唔通pso2 ep5?

果一期 唔係MARIO KART 8DX 就係仁王DLC 東北之龍,PSO2 EP5 轉生,真三國無雙八

瑪車 就算做都遲過人,PSO 2 EP5 同三國 一個MMO GZONE 要做早就做左啦,加上同三國八一樣 都係月尾先會有料

無雙8都係尋日先有料出
討論返本書好過

點解唔適當先
又唔講

唔用仁王dlc

唔通pso2 ep5?

無雙8都係尋日先有料出

詳細係月尾

原本可能好快

但撚人玩串個party
柒文條友之前屌人封面用仁王唔用真三八
想問佢係唔係太耐無返工連星期二截稿都唔記得
真三八直到星期三先有少量圖
佢當d人有時光機呀?
係你地先咁好氣理條傻柒
開國元老游雲冇份
阿銀直頭冇人識
慘呀
柒文條友之前屌人封面用仁王唔用真三八
想問佢係唔係太耐無返工連星期二截稿都唔記得
真三八直到星期三先有少量圖
佢當d人有時光機呀?

佢自己搞串個PARTY 搞到 接手既難玩
冇記錯阿銀先係初代總編
冇記錯阿銀先係初代總編

只係知撚人好好笑

話大逆轉裁判唔落得封面

但魔法少女紀錄點解又落得啊?

第571 期G ZONE 封面就係小圓APP GAME
冇記錯阿銀先係初代總編

我睇個排游雲同阿銀都係做副總編
所以話條on9仔渣旗直到第一次敗走
明明係愈做愈差點會有人吹奏
我前面貼過舊登條09年link出黎證明
當年冇咁多「私怨」掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞