電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
New aeron c size啱唔啱?
買左2個月
我想換embody
想買posh express 2係唔係可以whatsapp問posh有冇優惠同有冇貨?有冇話正價係幾多?見上面有巴打過做緊15% off
追post見到之前有人講Enjoy,ching有冇考慮/ 試過?

買幾貴都冇用 我買淘寶椅加一個腰墊已經無敵 一張電腦椅花裡胡哨幾貴都冇用

Ergohuman 2k~6k 都試哂
但冇腰托 感覺差小小(個人需要)
因為長坐成日坐到 腰緊腳痛
同埋覺得合金支架 會耐用小小
Enjoy係膠
整體感覺坐落比較鬆小小

BTW個個體形/需要/喜好唔同 自己試坐為準

係咪呢款?有仿皮咩
想問T05係咪直接漢科網訂最平?
有冇細張啲嘅椅得揀?overall width同depth最好60cm以下
托唔到腰咩都假
點先叫托到,腰位有curve?😂
係 我屋企果張用咗幾年 坐過公司office d貴野 一坐落去 下腰就會食住咗 唔會好似牛肺櫈咁 建議你試下d幾千蚊既 就會明我講咩
我見到po頭d Herman Miller好撚貴 有d唔捨得
最重要係下腰個位 牛肺椅凹入去 一坐落去個人會向後 承托唔到下腰 好櫈會托到下腰 一坐落去個人就直 唔駛用力
咁要儲多d錢 或者執二手
牛肺都千幾二千蚊 原全唔值 儲多兩三個月先買好d既喇
Office有herman Miller一代 我坐過唔啱我坐 所以貴都唔代表最啱你 你出去showroom試過哂先好買
駁唔到
新手求推介Budget $1500左右
呢張買唔買得過?
邊間?
買左幾錢,果度d貨殘唔殘?
佢意思應該係有第二隻新d不過要加300
訂咗張embody 成三月先有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞