電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
真人瘦覺得個腰同扶手真係好正
不過買個陣都比張zody搞到1516
睇d adjustment video見到佢個armrest升到最高都比一般櫈矮 應該要親身去試 但已經得返一張睇黎炆水
祝你好運有機會就係剩返Display個張
睇上面巴打po相display嗰張graphite色都幾正 靚過全黑
原來就係巴打你買左張 啱先收工趕過去試一試 係得返出面試坐個張
最後一張係咪比你買埋
冇我要果隻色,要個幾月
唔係試完之後唔啱 不過在場有其他人試坐緊 有冇買到就唔知啦
有咩唔啱? 可唔可以share下坐感
佢話有都已經比人Hold曬
聽佢講話係有一個客要好多張 有一兩張係hold多左做後備
如果順利交易應該會放返出黎
你最後點運張櫈返去?自己call gogovan?
我都唔識講 張野偏向成個身向後傾 扶手又冇得校前後 校到最高都係矮 隻手伸前小小都唔夠高托住
我睇adjustment video都覺得個armrest矮咁睇黎都未必啱我
個背同條腰點? 你幾高幾重 介唔介意講多D 麻煩哂
我諗你都係自己去試試好d 雖然都大機會比人買左
我175 67kg坐落去個坐墊係幾舒服 唔知係咩物料黎
個腰背承托都夠 但就咁坐落去會太頂
挨後小小係最好 但向後傾得太多打機打字都幾麻煩
老闆幫手Call呀
Call巴絲GO 黃Van黎我都係第一次搭
聽朝請半日去試試 希望未賣
度過sizw發覺attimo真係好闊,入到房裝完都唔知出唔出得返嚟,壓逼感大,可能平少少agio算
諗緊入唔入手 $6000 embody
大家覺得embody點
btw 坐緊zody覺得有啲大 唔係好貼腰
有無situation similar嘅人可以講吓細張少少有咩推薦
所以先有 rioli m食水
我都係裝完推唔到入房 要拆返開先得
果張freedom 我都心郁,唯一唔鍾意係唔係網
夏天熱到出汗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞