電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
Livexlife
應該係posh
Posh打電話黎話船期遲咋喎
冇話過櫃到咗喎
不過船期呢樣野實係玩死人
posh 第一次打黎講拆唔切隻櫃,要遲幾日
不過應該道道買都係遲架啦,大家同一隻櫃
無通知又係揸屌既,入半支啦
各位CHING, 唔知有冇咩電腦椅, 唔會用個種5頭腳, 介紹下, 屋企放電腦椅個到岩岩裝唔落5頭腳椅少左好多選擇
公司有張T05
我覺得T05最底座高有D高
加上向後訓係有指定角度, 算係缺點, 會搞到最底座高再高少少
屋企唔著施鞋又腳短嘅人最好試清楚
張野會自動逼你坐到好直同好難蹺腳
平時坐得hea會好唔慣
優點係肯撚定好耐用
d網面硬淨到好似坐係網球拍上面咁, 起碼一百年都唔會鬆
應該係non herman miller入面造工數一數二
"d網面硬淨到好似坐係網球拍上面咁, 起碼一百年都唔會鬆"
早知睇吓啲張,張sayl坐咗5個月,坐墊已經扁扁地,無以前咁好坐
唔知坐墊扁咗有無得保
如果無保坐墊,保10年都無用,
你個櫈架好實淨同運作良好但個坐墊扁曬有9用咩
我將電競椅皮坐墊坐得耐過佢仲堅挺過佢
我而家都好懷疑leap個坐墊襟唔襟
同埋唔保坐墊既話,根本唔駛考慮10年保
因為可能兩三年就要換個張(我估areon好啲掛)
你地放椅去邊到放?
有冇坐過t06,好似矮啲
Hm保養有人免費換
不過人地aeron坐左3年先下陷
hm啲櫈係咪國際保拎去外國有冇保養
個職員好似講個句非人為損壞定乜鬼嘢,唔記得咗
嗰時唔記得問佢保啲咩
我都唔知點解,我又唔係200磅肥佬
都係百4傍左右
不過疫情少咗出街+多咗在家工作,坐個時數多咗就真既,
好多時一日坐8個鐘或以上
sayl個墊我唔覺同其他櫈比係特別堅挺,咪又係普通foam
佢係勁在個背同個櫈架遮
aeron試坐過都覺硬淨好多
咁撚硬 個patpat 會唔會痛?
唔會
你可以想像網球拍既彈力,但個網又冇個拍d線咁粗咁硬
坐落去啱啱係你patpat個壓力弧度
Sorry 講到1999

呢張人體工學好好坐
早兩個月買多左張
有無巴打 要左佢?
我諗1800
傾傾

https://t.me/haleluah
可以點先會買多咗
依個理由真係
因為買左兩張 以為夠位放
原來一張已經夠用 ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞