電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
學生黨 最近因為online learning 依家日日對住部電腦做嘢
之前係實惠買過係牛肺但唔係呢個post推介個款

依家條腰成日都痛 連朋友都話我寒背好嚴重

想問下如果買二手Steelcase Leap v1 係咪淨係可以去清風買?

同埋買完係咪可以直接call van?唔洗自己再砌

唔該大家
佢打黎話要遲多一個星期
又收到電話delay 到三月中😭😭
我要遲多兩星期😭😭
貴左1k
我要月中
我都係月中原本下星期.
我覺得張椅都係其次
環境同自己坐姿都好大影響wo
好似上面個巴打咁
張台唔啱
幾靚既整椅都無用
我買完椅再準備訂枱
尋日打嚟話隻櫃到咗, 話星期五送, 問佢幾時最遲3點, 果陣經已想屌

請好假, 頭先打嚟話要十二號先送到, 因為隻櫃未到, 啖火忍都忍唔住大屌佢一撚
勸你唔好買

嘈撚過閪https://youtu.be/8ihAIEDYZ5g

乖乖地買balance embody
ergohuman原價先3000幾 買新好過啦
我本身都諗住買ergohuman
但係上星期係清風街見到$1900就有humanscale freedom
有利行同合一加埋好似有成百幾張
咁灰 原版冇事?

我見依張隻色都唔差,但同一樣價錢,羅妓果張個樣真心靚D

有無啲矮人櫈推薦
皮幾野既人體工學椅都咁
okamura都唔平架喎 都坐到腰痛
原版冇事
建議買黑框黑布
白色框會變黃
照計結構感應該一樣架
可能得佢出問題
全黑要4月
Delay 都唔算等太耐啦,我之前訂張意大利梳化等左9個月,一個月又一個月,屌 sales 都無意思。

呢個時世,行行 import 貨都爭貨櫃,我諗佢心急過你,做個sales, order 未 completed 都無錢落袋。
ching 睇開 d, 你洗得起過萬買張凳,已經超過on9 政府統計入息中位數既一半,依家人浮於事,得饒人處且饒人。
啖火源於佢第一次打嚟, 話得星期三五先會送我果區, fine

時間唔會就你, fine

大大聲隻櫃到咗, 你好安排時間俾我送喇, 一啲彈性都冇, fine

請好假安排好哂啲嘢, 多出嚟嘅時間安排埋其他嘢廢事浪費一日假, 結果一個屈尾十delay
係唔係 lifexlife?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞