電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
清風街幾間都係夜冷鋪
有新都唔係正規貨啦
唔該晒
諗住收工過去望下啲鋪頭咩質素
咪講緊清風街囉
今日落左有利行話冇曬 隔離街合記都冇

試左:
Herman Miller Aeron 試完真係番唔到轉頭 但$3680
leap v1 個背係硬膠黎 幾岩我口味 $1300
合記有張Herman 既膠櫈 又係好好坐 $2800
Ergohuman 唔記得咩MODEL 有埋頭枕 2800
兩間都大推 Haworth Zody 加左畢直有限最後都係買左佢
但係唔係SEAT 位唔係網面夏天坐都有D熱
Embody仲正
合記隔離仲有間合一大把steelcase leap
我aeron v1 轉 embody balance
利申肥仔
embody腰個位舒服好多喎
之前貪平買aeron長坐腰個舊野頂撚住頂到好不爽
見特價衝返embody
posh embody係咪即屌即有貨?
你張aeron放左?
左喇
普通布有,但要等佢送
你放幾錢
我都搵到人收8000 但依家落單要3月尾先有全黑balance 中間成個月都唔知坐乜鳩
到時先放
我而家坐緊垃圾椅
岩岩去完posh 試多兩試都係冇出手
Aeron 同 embody 真係差唔多
我唔知點解aeron坐耐左個大髀會有小小麻 已經調校到隻腳同地面係110度比例踩地唔吊腳
入多次posh 問佢教你點set
冇理由因為翹腳坐而要俾多14k
你後面個支撐set 到最鬆同埋試下坐低d隻腳試吓80度 90度 100度試試
Embody 你唔挨後都唔會有靠背感
依家長開前傾就冇咩問題 但挨後一耐左個大髀都係有d麻
有張新aeron
個油壓教到好輕時
張嘢會有啲左右搖擺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞