電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
啱啱訂咗,等多幾日到咗應該會出試用報告,不過暫時上網睇望落去唔錯
想衝 但係唔敢喺未試嘅情況下買
已經腦衝咗,見到咁嘅價錢,同埋T05嘅質素,點都好過我而家坐緊幾舊水嘅垃圾
我嗰張6年前實惠買
幾百蚊垃圾櫈 坐到啲棉都扁哂
又怕錯過呢水要等好耐先有下一水
我諗樓上巴打話屯門買到ZODY應該係呢條LINK
https://www.facebook.com/marketplace/item/257869352587371/
$180張
其實我自己係咁諗,網櫈有腰枕有頭枕,又有得較坐墊深度,扶手嗰啲全部齊,3000以內真係好抵屌,仲要make kn Taiwan,參考T05,質素應該差極都唔會太誇張,自己個人唔係點接受到二手,咁嘅價錢仲有咩揀,然後就腦衝啦

不過可以等多兩日我出報告再決定都唔遲,雖然我只係試過aeron同embody,無咩同級數嘅比較

真係好撚期待張櫈
Embody都奴隸櫈?
坐過未
在posh坐過,無aeron咁誇張,但想坐得hea D都唔得,要跟住佢個curve黎坐,坐到最入,唔係就唔舒服

無事掛,其實都係衝動消費,見到個價,同埋算睇過台灣幾篇review見到好似幾好就去馬
我都係 個腰托個feel坐到唔太舒服
明明一開始冇咩野 想知點set係最舒服
利申okamura sabrina
已去買 好抵玩
幾多成新!咁正
er..如果完美主義既話一定唔岩你
我試左20-30張櫈得2張係齊哂function..
其他總有D缺陷...例如 lock唔到個D
有冇巴打知zody headrest邊度買最平?
清風行有冇靚嘢執
唔你網椅既都係垃圾
T07 係咪首輪先咁平 如果正價唔差太遠 就試埋先
見漢科話會安排試坐 想試埋先決定 矮人唔敢亂買
比足480都冇完美function?
$380 功能正常 比我買咗 一買完就加咗$100
$180 係defect chair
我今日去試480有D右邊扭個個用唔到
有Dlock唔到
可能D正野一早比人掃哂
不過巴打我見個D櫈11年生產 怕唔怕好快玩完?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞