電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
爭成千蚊 不了
啱先去試左 坐落都唔係話好好 夏天熱我諗都大機會
我唔鍾意係就算老闆幫我set好哂個背墊高度 但坐落去同其他櫈相比都係會向後傾斜d 老闆話係正常因為佢係咁
同埋向後挨要推返你個頭望前面而唔係仰天好唔舒服
最後果個point係賣點黎
望天我不如瞓落床
我知係賣點
比你後仰無非都係想你做野做耐左休息一陣 可能幾分鐘咁
如果要休息做乜仲要望住前面
可能有d人覺得舒服 但我坐落去個feel似係買左個太高嘅枕頭咁頂住條頸
T05 PLUS個坐墊棍我向上拉都控制唔到坐墊前後 應該點SET?
張T05 PLUS個棍好似真係壞左 完全向上拉唔到
可以準備7日換新
試左幾張椅, T05, Rioli-M, Ergohuman Plus同Freemax果張Martha-M

T05冇腰托唔係幾啱我

Rioli-M同Ergohuman坐感好似,都舒服既,但相差1半價錢 唔知係咪用料差得遠

反而Freemax Martha-M係最舒服,好貼合我背部。但見冇人討論,又冇開箱評測,唔知有冇伏,有冇人識Freemax呢個牌子?或者有冇巴打試過Martha-M?
Posh打黎embody balance delay幾日
清風?
咁多人都一樣坐唔慣aeron 明明去試坐嗰陣真係好舒服好正
一長坐D問題就出哂黎 張zody都好坐 仲正過張freedom
但係依家已經有陰影 試坐嗰幾十秒至幾分鐘有時真係唔可以作準
我背脊又冇乜野 主要係大髀壓到痺
長坐始終都係海棉seat或者freedom隻gel pad好d
我都唔知 我試嗰陣有度過有兩隻手指位 算啦 都放棄 驚再換過都係唔啱
乜色?
我訂左黑色balance 又冇收到電話
我應該遲過你訂
坐左幾日Freedom都好舒服但係開始覺得其實Zody多啲位可以較好似貼合啲
其實頸枕大唔大作用
唔大,除非訓喺度

有冇伏
一樣黑,得閒打去屌屌佢先
全黑冇收call
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞