電腦椅有冇推介(8)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
睇人 長時間全坐喺度做野有個頸枕係度比你挨幾分鐘都唔錯
特別係之前wfh就更加大作用 冇理由一有小小攰就攤上床驚訓著
原來steelcase官網做緊15% off,但冇曬leap
唔係支油壓管壞
係個咩改良化底盤壞 我易家個坐墊完全冇辦法做到前後郁
控坐墊支棍完全向上拉唔到
坐緊張舊aeron前排忍唔住手買左個altas headset
都冇之前呢度巴打講到咁唔掂 間唔中挨好下都好relax
而且佢個高度可以調到掂到墊住我條頸
就算我坐直做野唔挨後都啱啱好托住條頸
睇人
應該係
依家坐落去真係fit哂 做野打字/打fps game就前傾
打普通3A GAME/睇片睇劇就校返正常
做野做耐左就向後挨小小休息下
可能我本身就坐慣有頭枕嘅櫈
想問下巴打有利行收唔收卡?
諗住聽日去睇下
爬左下文
想問下 如果想要仿皮/布面(唔要網面)既話
我個人又偏重
買牛肺係咪最抵?
有無其他好介紹
我用緊T06, 近排氣壓桿有啲浮, 坐落去會明顯凹落去, 但仲hold到
係咪氣壓桿正常老化?
去清風執貴野既二手 好過正價買牛肺
應該要狗衝zody
唔該巴打
琴日去左買張aeron
老闆真係勁好人
好有耐性同你講張櫈有咩功能
我反而覺得頸枕唔舒服

好多頸枕都係design都前過個櫈背,搞到你向後挨嗰陣個頭會突咗出嚟,好似九巴啲櫈咁

寧願將個櫈背加長仲好
咁你不如起身行下,或者換張較到高度嘅枱企起身做野,長坐傷腰
POSH 有 sample sale, 2千幾入左張Aeron
Sales 話星期五有第2批貨,諗緊請假10點去排隊
無保養,唔搞啦,粗坐壞左即棄都唔赤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞