LIHKG Volvo 富豪揮手區(好似開過

542 回覆
6 Like 2 Dislike
有冇可能係香港用到remote engine start 功能 天氣熱可以remote 開定冷氣都咪話唔爽

無,代理一向慢半拍

會唔會又係法律問題?
香港好似連寶馬都無依個function
有冇可能係香港用到remote engine start 功能 天氣熱可以remote 開定冷氣都咪話唔爽

無,代理一向慢半拍

會唔會又係法律問題?

但tesla唔係有咩?

無,代理一向慢半拍

會唔會又係法律問題?

三四十年前如果有人駛停部車司機離開位上落貨無熄車係可以抄牌 咁呢個功能又點會過到運吉呢
點解巴士可以係因為有法例豁免,而私家車係無既

無,代理一向慢半拍

會唔會又係法律問題?

但tesla唔係有咩?

但tesla會噴廢氣咩?

無,代理一向慢半拍

會唔會又係法律問題?

但tesla唔係有咩?

但tesla會噴廢氣咩?

呢個func要唔排廢氣架?sor,真係唔知...
對tesla無興趣...係有條磨碌show off過呢個func俾我睇
好耐無上黎,睇黎富豪廠真係要好好做好 QC, 我地架 XC90 T8,上星期行行下跌左 B柱個冷氣出風口出黎,我而家搵野痴住先算數
好耐無上黎,睇黎富豪廠真係要好好做好 QC, 我地架 XC90 T8,上星期行行下跌左 B柱個冷氣出風口出黎,我而家搵野痴住先算數

忠實fans屎都唔俾面
難得做到部好車但又會有啲咁 既小問題。
Posh!
pish
pish

如果新XC40要成50個,應該會俾Jaguar E pace 打到落花流水
如果新XC40要成50個,應該會俾Jaguar E pace 打到落花流水

XC60先賣緊50-55k
我估XC40做38-45 在V40同V60中間

XC60先賣緊50-55k
我估XC40做38-45 在V40同V60中間

我都以為係,但傳媒車評都幾正面。仲要xc40原來同xc60個size唔差太遠。full option xc40 同 low end版xc60價錢好近。
富豪代理同維修係咪分開做?最近新車要返廠 check車,順口問下一年係咪最少返一次 keep保養,佢夠膽死話廠方要求2次,我揸過咁多車得佢一間要返2次....
維記一向寸嘴
facebook見到

合乎預期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞