LIHKG Volvo 富豪揮手區(好似開過

542 回覆
6 Like 2 Dislike
有無人諗左入手xc60。部野超靚仔
好鐘意V60
不過無錢買

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色

黑色

本身鐘意灰色 但貨尾 得返幾隻色揀 最後揀左黑色

幾$?

我驚講左 冇人年中買車 所以算啦

好鐘意V60
不過無錢買

2011 年110000km $90000
里數好似有d 多,但已經最平
利申:唔係sales 狗
好鐘意V60
不過無錢買

富豪啲車會唔會難搵件,因為對部s60有啲性趣。
好鐘意V60
不過無錢買

富豪啲車會唔會難搵件,因為對部s60有啲性趣。

黑布街華聯大把
我都鍾意 volvo 依個品牌

我都鍾意 volvo 依個品牌。第日有錢一定買返部polestar
我都鍾意 volvo 依個品牌

我都鍾意 volvo 依個品牌。第日有錢一定買返部polestar

New XC60 or XC40 2揀1,等緊XC40量產發表,如果內籠跟到New XC60而產地係比利時就買XC40,如果公佈係支那生產,就買New XC60
雪櫃牌 係外國旅行渣過xc90(唔知邊年但最新款大mon)

一渣難忘 希望過多幾年搵到錢買。屋企人應該唔會買比我

渣富豪同溝金髮鬼妹一樣 難忘
New XC60 or XC40 2揀1,等緊XC40量產發表,如果內籠跟到New XC60而產地係比利時就買XC40,如果公佈係支那生產,就買New XC60

落定訂買xc60都得,xc40應該大陸做
大陸做就不了

渣富豪同溝金髮鬼妹一樣 難忘

仲要有鬼仔葡萄地望入黎

未必 應該分兩邊生產線各有各做機會大d
大陸淨做左太都未必做得切

我以前都怕大陸野,但亦覺得機會係留俾最有誠意既人,所以亮相後睇下部車啲料,先衡量大陸做好唔好都未遲。

我以前都怕大陸野,但亦覺得機會係留俾最有誠意既人,所以亮相後睇下部車啲料,先衡量大陸做好唔好都未遲。

外國有 forum 講過美國果邊將中國製S60L 同瑞典製 S60 比較,連佢地都睇唔出兩邊質素有乜分別 反而大陸廠條生產線先進啲所以良率更高

我反而擔心係大陸造既料會差過歐洲製所謂桔越准則枳
好鍾意四方舊volvo
而家既硬係爭咁啲
Volvo d after sales service好撚差
volvo super olympian 成日搭開
Volvo d after sales service好撚差

好似最近俾班死忠x完一輪就好左啲
上個月尾自駕遊揀左部 V40 黎渣
一試難忘
第日換車都想揀佢
好鍾意四方舊volvo
而家既硬係爭咁啲

坦克黎架

好似最近俾班死忠x完一輪就好左啲

咪又係繼續唔覆d投訴電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞