LIHKG Volvo 富豪揮手區(好似開過

542 回覆
6 Like 2 Dislike
無論你揸過/揸緊/凖車主都入黎吹下水啦
揸緊08 xc90
揸緊08 xc90

正唔正?
多唔多野整?
好似好大部,我應該舞唔掂
話說有次call uber x 黎左架有中港牌2016 xc90
超正呀
16年XC90
16年XC90

話說有次call uber x 黎左架有中港牌2016 xc90
超正呀

司機是否後生(30以下),無戴眼鏡,講野低音少少沙?
揸緊08 xc90

正唔正?
多唔多野整?

無想像中多,不過一定多過豐田
大就大,揸慣就無野,大唔得過alphard
超正呀

唔係呀,係個5x歳呀叔悶用佢個仔ac 玩
佢重話幫個仔打工
超正呀

佢重話幫個仔打工

個阿叔講野有無口音
架車黑色?
有的話可能我friend 老豆
揸緊08 xc90

正唔正?
多唔多野整?

舒服,好肯去,但超級大食(16L/100km)。架車親戚讓所以我先第二手,佢保養得好冇嘢整,只係買嗰時夠十萬就換咗cam帶風隔水泵。

係好大部 ,我考到P牌屋企先買番架車順便俾我操,不過大有大好處,而家睇位同空間感都好咗
16 V40
16 V40

樓主係咪上fb volvo club 問野個位
超正呀

佢重話幫個仔打工

個阿叔講野有無口音
架車黑色?
有的話可能我friend 老豆

黑色的
冇留意有冇口音
揸緊08 xc90

正唔正?
多唔多野整?

舒服,好肯去,但超級大食(16L/100km)。架車親戚讓所以我先第二手,佢保養得好冇嘢整,只係買嗰時夠十萬就換咗cam帶風隔水泵。

係好大部 ,我考到P牌屋企先買番架車順便俾我操,不過大有大好處,而家睇位同空間感都好咗

試下換左d 氣喉,空氣mixer 等等,會提升表現。我做到13L/100km
16 V40

正唔正?
白色?
16 V40

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色
16 V40

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色

黑色
volvo有冇1500cc以下 二手車價係萬幾兩萬果啲
好鍾意富豪鋼水 但又唔夠大眾又難養
利申 冇車
volvo有冇1500cc以下 二手車價係萬幾兩萬果啲
好鍾意富豪鋼水 但又唔夠大眾又難養
利申 冇車

最近
http://www.28car.com/sell_dsp.php?h_vid=294624279&h_vw=y
16 V40

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色

黑色

16 V40

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色

黑色

本身鐘意灰色 但貨尾 得返幾隻色揀 最後揀左黑色
16 V40

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色

黑色

幾$?
16 V40

正唔正?
白色?

正到甩肺。白色

黑色

幾$?

我驚講左 冇人年中買車 所以算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞