LIHKG Volvo 富豪揮手區(好似開過

542 回覆
6 Like 2 Dislike

T8 大力好多!

到時試真 d

T8 係唔係4xx匹?

啱啱睇左係400匹

未大馬力過polestar?

所以下一代polestar據聞會過四百。加埋hybrid。

舊版polestar 個價未跌到仆街

要買嘅人根本唔睇,玩得富豪,九個都傻嘅

T8 大力好多!

到時試真 d

T8 係唔係4xx匹?

啱啱睇左係400匹

未大馬力過polestar?

所以下一代polestar據聞會過四百。加埋hybrid。

舊版polestar 個價未跌到仆街

要買嘅人根本唔睇,玩得富豪,九個都傻嘅

未必係合理原因,總會有人覺得hybrid未得。況且香港都無幾多部,二手價就睇賣家幾想賣同買家幾想買姐。

你入部850 t5r 返黎個價都唔會跌到邊。
希望平民版s60 香港會有4wd 版
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

12 年$90000 抵唔抵?
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

唔係今年年尾咩?XC60都就黎出貨
咁重買唔買好
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

我唔知s60先定v60,因為我都係追新聞。

但下年兩部都出新應該走唔甩。s60改款會係美帝做。
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

美帝
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?

程序無錯,不過架車波箱有事當真?
同埋要預舊錢去換損耗品同執小毛病
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?

車行話係個客寄賣
有咩事唔包
但可以上架驗
之後我另一個車行朋友話幫我穿返黎,佢答我朋友波箱有事
上架check 唔check 到波箱有冇事?
Thx bro
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

美帝

睇開啲啦,美帝做總好過寶馬benz揀南非或mexico掛。
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

美帝

Bmw 118 呢?
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?

車行話係個客寄賣
有咩事唔包
但可以上架驗
Thx bro

波箱有事上架係 check 唔到 畀我渣一轉已經知有冇事
利申有S80 同 V70
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

美帝

Bmw 118 呢?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_1_Series
2016 XC90 T6

下年大改。仲有乜想知

V60 有冇改?

美帝

Bmw 118 呢?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/BMW_1_Series

2016 XC90 T6

星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?

車行話係個客寄賣
有咩事唔包
但可以上架驗
Thx bro

求請教點先知道波箱有冇事?
星期五去睇s60 t5
有乜要留意?

下年大改。仲有乜想知

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?

車行話係個客寄賣
有咩事唔包
但可以上架驗
Thx bro

其實波箱有冇事都係睇佢有冇轉波唔順,遲滯,有冇震,跣波之類架咋
不過以TF80SC 呢款黎講都係睇佢跣唔跣,有冇唔平常震動,3轉4波有冇冧轉之類
不過 2012年後應該係入 AW1/3324 波箱油而唔係 Type 4/3309波箱油,所以都有機會入錯油

程序大致上係
1)睇車
2)上架驗
3)比訂
4)出車保
5)去運輸處交收
岩唔岩?

車行話係個客寄賣
有咩事唔包
但可以上架驗
Thx bro

其實波箱有冇事都係睇佢有冇轉波唔順,遲滯,有冇震,跣波之類架咋
不過以TF80SC 呢款黎講都係睇佢跣唔跣,有冇唔平常震動,3轉4波有冇冧轉之類
不過 2012年後應該係入 AW1/3324 波箱油而唔係 Type 4/3309波箱油,所以都有機會入錯油

謝巴打指教
星期六過珠海整返好道門佢,條痕好礙眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞