LIHKG Volvo 富豪揮手區(好似開過

542 回覆
6 Like 2 Dislike
好鐘意以前的850,可惜已買少見少
澳門XC90留名

好似好多人揸xc90

我呢邊係小數民族
澳門XC90留名

好似好多人揸xc90

新xc90同q7係街度都係咁多

X5 都多架

我剩係比較新型號,x5本身都ok啦。

Volvo同audi由大suv鬥到細suv真係有排玩。
澳門XC90留名

好似好多人揸xc90

因為xc90真係一部好車
澳門XC90留名

好似好多人揸xc90

除咗太大食,真係幾舒服嘅
澳門XC90留名

好似好多人揸xc90

除咗太大食,真係幾舒服嘅

七人車咁大部又咁重
可以揸到唔洗2.5/km
其實可以接受
有客揸新款xc90
油耗更加低

08年xc90
雖然大架不過好好揸

Same 巴打。你油耗幾多?

17L/100km全市區咁制
以前來回新界九龍可以揸到
14.5/L/100km

S80 3.2 平均油耗 11.0L/100km, 入中石油既話可以平到 $1.35/km
不過我行公路多同成日開定速

08年xc90
雖然大架不過好好揸

Same 巴打。你油耗幾多?

17L/100km全市區咁制
以前來回新界九龍可以揸到
14.5/L/100km

S80 3.2 平均油耗 11.0L/100km, 入中石油既話可以平到 $1.35/km
不過我行公路多同成日開定速

S80 2.5T 入中石油
其實係唔係volvo 比其他車廠維修費特別貴?(以返原廠比)
其實係唔係volvo 比其他車廠維修費特別貴?(以返原廠比)

保護費應該同ABB相近。但volvo係有啲人眼中唔係Premium,所以收類似價錢就覺得唔抵。

保護費應該同ABB相近。但volvo係有啲人眼中唔係Premium,所以收類似價錢就覺得唔抵。

唔算特別平/貴 以代理算中價
以前養mazda 如果要返代理仲貴而家幾舊
黎緊下星期老細返部XC90 揸完出報告
黎緊下星期老細返部XC90 揸完出報告

揸過volvo super olympian得唔得

b10係咪好揸過trident 但豬一天熱就拉牛上樹
但b9就差過e500?

富豪b9似私家車, e500 手感正d

B9避震好過e500 10倍
希望b8l爭氣
揸過volvo super olympian得唔得

b10係咪好揸過trident 但豬一天熱就拉牛上樹
但b9就差過e500?

富豪b9似私家車, e500 手感正d

B9避震好過e500 10倍
希望b8l爭氣

B9 轉彎好易片同易側,仲有迫力難就 係渣得舒服啲咁解
有冇人知s60 2012壞波箱要整幾$?

岩岩想買架車果陣
諗住第一次買二手車
番原廠驗下都好
點知問完要成7千蚊
放棄左
另外好似番廠換油都要3千幾蚊
不過應該原廠一萬公里先換一次

岩岩想買架車果陣
諗住第一次買二手車
番原廠驗下都好
點知問完要成7千蚊
放棄左

返廠換3千唔貴, Alphard返豐田成5千

岩岩想買架車果陣
諗住第一次買二手車
番原廠驗下都好
點知問完要成7千蚊
放棄左

返廠換3千唔貴, Alphard返豐田成5千

咁計落volvo又唔算貴
t.me/Thomasyycheung
麻煩巴打加一加

你個波箱係咪 TF-80SC? 有乜症狀?

我想買咋,但朋友講好易壞波箱

岩岩想買架車果陣
諗住第一次買二手車
番原廠驗下都好
點知問完要成7千蚊
放棄左

係,我岩岩問左最平都$5xxx

我想買咋,但朋友講好易壞波箱

TF80sc 好似係愛信,壞既話你都幾唔好彩。

要注意富豪既雙離合。較容易壞因為係福特年代產物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞