LIHKG Volvo 富豪揮手區(好似開過

542 回覆
6 Like 2 Dislike
13年尾第一水V40, 16年尾已過3年原廠保養

而家有時後座載人嗰時會有啲'之之'聲,想問有無巴打有好介紹邊到做volvo maintenance?

有冇留意係車底定車入面?因為我試過之之聲係安全帶扣要噴WD-40
13年尾第一水V40, 16年尾已過3年原廠保養

而家有時後座載人嗰時會有啲'之之'聲,想問有無巴打有好介紹邊到做volvo maintenance?

巴打聽唔聽到係邊個位有聲?

呢d咁既聲最鬼麻煩 好難跟
揸緊都唔知,其實T8 有無車身升降架?我淨係搵到 autoadjust

你係咪講緊個千斤頂?

Sorry, 唔係,我見架車有氣擔,咪想問下有無車身高度調整
揸緊都唔知,其實T8 有無車身升降架?我淨係搵到 autoadjust

你係咪講緊個千斤頂?

Sorry, 唔係,我見架車有氣擔,咪想問下有無車身高度調整

use off road mode
https://www.youtube.com/watch?v=Y340nA_DVDc

你係咪講緊個千斤頂?

use off road mode
https://www.youtube.com/watch?v=Y340nA_DVDc

Thx, 一陣試下先
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

出左價單啦咩?
揸緊XC90
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

https://youtu.be/pjQt2lEZIXg

型到咁真係玩寸個party
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

抵屌咩?momentum版要五十幾喎
架s90唔駛五十個仲抵屌喎...好似係
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

你搵左頭抽價同貨尾價比呀
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

話雖如此,但我相信xc60齋版過五十唔叫抵呱

利申:窮撚一名
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

話雖如此,但我相信xc60齋版過五十唔叫抵呱

利申:窮撚一名

經過今日初步測試到架車真係整好左,但聽到我老闆應該仲同公司傾緊單野點,應該總公司掟返個波比香港富豪(我老闆要求換車),但有一點我老闆話得香港富豪好啱,架車整好個日佢係揸左返灣仔陳列室比我地,頭頭尾尾整左成個星期,但佢地車都無洗就交返比我地......
經過今日初步測試到架車真係整好左,但聽到我老闆應該仲同公司傾緊單野點,應該總公司掟返個波比香港富豪(我老闆要求換車),但有一點我老闆話得香港富豪好啱,架車整好個日佢係揸左返灣仔陳列室比我地,頭頭尾尾整左成個星期,但佢地車都無洗就交返比我地......

呢樣都唔係富豪獨有問題。我之前渣豐田,整完仲污糟過未整

代理水平已經係fb群組反映得七七八八。車係好車但以而家代理水平係香港爭市場,管理質素一定唔可以猶疑。

好似最近維修部終於開刀,但唔肯定消息係咪真

代理水平已經係fb群組反映得七七八八。車係好車但以而家代理水平係香港爭市場,管理質素一定唔可以猶疑。

好似最近維修部終於開刀,但唔肯定消息係咪真

呢樣真,仲要我地個 case, 你當醒少少,識做d你都抺抺佢先比返人丫
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

咩呀巴打, R design係549k呀
齋版係 499k 未過50,同埋volvo既齊版絕對唔係BBA牌子個d齋到車籠都無晒野個種囉
裡面一樣齊料係差左小左一d純輔助型設備

舊版xc60而家清貨都要40個,同埋你睇返寶馬X1 都要420k 裡面有d乜比你?

volvo 呢種內裝問心已經係其它歐洲品牌 7/80萬個d款啦
新既xc60型到癲
價錢好抵屌 留意中

咩呀巴打, R design係549k呀
齋版係 499k 未過50,同埋volvo既齊版絕對唔係BBA牌子個d齋到車籠都無晒野個種囉
裡面一樣齊料係差左小左一d純輔助型設備

舊版xc60而家清貨都要40個,同埋你睇返寶馬X1 都要420k 裡面有d乜比你?

Sor呀巴打...我係聽sales up架渣,可能我聽錯或問錯
我問佢幾時有得試...因我都考慮緊換咩車好

volvo 呢種內裝問心已經係其它歐洲品牌 7/80萬個d款啦

呢架係inscription再加B&W
問心內籠係幾正

呢架係inscription再加B&W
問心內籠係幾正

所以我都等緊
邊個留負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞