【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
咁故事後期由熱血系變咗真實系,其實ok嘅

但係我鍾意之前畫風多d
我都鍾意之前畫風多啲 隔離po見到有po左模擬wit畫風既第4季圖 個人覺得超正

純動畫黨最好唔好開
等於有好多粒核彈放係佢地個島到咁
今集我個人覺得mikasa崩得好勁

咁當然,參軍多年嘅操練令到女性味道變少可以理解但係個面相真係太麻麻
完全唔跟人設
Lm
各自表述經有 詳細自己睇第3季尾 老豆個兩集

或者漫畫89 90定90 91
佢會殺左邊個
同問
想一次過買1-4季
上日亞/上網買正版bluray
hi mon po狗? 想係度做大佬啊?

有圖有真相
柒咗真係要認
冇錯開頭的確係艾族逼害其他民族在先
但係都係上幾代之前嘅事
就算係都唔應該憎恨阿撚佢哋呢代人
艾族龜縮帕島同島外人變晒做三等公民已經係相當大嘅代價
其實初代王龜縮嗰時已經警告過出面
今後再干涉佢哋就發動地鳴踩到冚球剷
戴bra明明知道呢句係靠嚇
初代王擺明想摺埋喺島入面自身自滅
但係戴bra就默許瑪雷軍政府攪鳩帕島
點睇都係先撩者賤
而家阿撚佢哋只係實現返初代王講過嘅說話啫
其實就好似支那人成日提住日本侵華咁,但係就唔記得自已曾經都有侵略其他國家。而且佢哋之後嘅文化大革命,其實比日本侵華仲死得更加多人

屌你老母喺我地到引完戰返過嚟扮無辜
你冇撚嘢嘛
我再同你講多次對唔住先,我明自己今次係戇鳩咗

分身過黎cap圖然後正身扮和事佬
平心而論 洗唔洗介紹個精神科醫生過你
我會自己好好反省
https://twitter.com/anime_shingeki/status/1351816742142693377
第7話先行圖
呢集有3個總作監,11個作監,啲人估今集MAPPA趕到仆街,希望冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞