【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
會唔會其實係未來
姐係falcon未來會學機動裝置同刀術去殺進擊同超大巨人
但佢無理由預知未來
除非佢係下個進巨
短暫記憶錯亂呢下
除左用同進巨有關嚟解釋都諗唔到其他原因
可能已經睇過但無講出嚟 而佢睇到嘅嘢可能導致佢專登同法仔接觸
反而唔明法爾可又會咁信任艾倫,幫佢送信都仲正常。但後來聽晒艾倫話,真係叫埋自己隊長(萊納)落地下室坐,完全唔起疑,冇乜危機意識
所以難得有機會洗牌,佢入到牆內世界就搏曬命喺104裡面攞到第二名其他兩個都係hea做
佢哋依家一定餐餐都好豐富,要感恩
Sor9金魚記憶
以為講緊之後雷槍個度
第三季唔係修正左咩
噴氣之後骨架跌咗落去 艾撚睇唔到牆下
法仔人設就係咁善良,第一集係戰場上面都救傷咗嘅敵人
喺重要演講前要求法仔帶萊納落地下室
淨係呢個舉措都夠可疑
偏偏要呢個時候聚舊,偏偏一定要落一間地下室傾
就算係熟人都應該會起疑
法仔身為巨人繼承者,應該有經正式訓練㗎喎
因為艾倫得到法仔既信任,加上法仔性格係純真善良,個演講對班細路黎講似嘉年華多d,日頭又玩得咁開心,佢無起疑都算合理既
其實法仔個年紀讀緊小六中一咋加上生存係一個咁既地方 容易產生個人崇拜都好正常啊呢d冇得拗 要拗佢正常一定get到唔對路 我地都冇野prove到法仔正常係get唔到 拗呢d野有些少無謂
法仔當佢係中東戰爭既戰友 而且佢斷腳盲眼所以同情佢好合理
同埋艾倫係法仔唯一可以訴苦對象 得艾倫肯同法仔傾佢唔想條女繼承巨人既諗法 收容區其他人聽到法仔咁諗會屌翻佢轉頭
你喺呢度都上咗list,加油
聽日就有得睇

韓吉
邊諗到有人斷手斷腳仲咁古惑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞