【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
呢個位漫畫解釋左唔係bug黎 至於你估得岩唔岩就睇落去啦
真啊 反正都忍左咁耐 漫畫黨溫馨提示至少頂多一個禮拜唔會後悔的
進巨by nature係追求自由?唔知點解好矛盾
Nature上追求自由仲叫唔叫追求自由
姐係nature上唔係追求自由既話係咪艾倫就唔會追求自由
進擊巨人能力會唔會係共享記憶係超越時間過去未來都共享咁
最正嘅ED, 聽到起雞皮

漫畫有冇講過呢幕?
進巨既資訊暫時浮左上面既應該得梟現身個集既內容
有 不過都幾後 第2季ed係媽正
我冇睇漫畫唔知呢3個應該對應返3幅牆嘅女神,然後唔計國王有9個人在場,但係窗口外有人偷望
第二季ed咩事
劇透左巨人世界嘅歷史

https://youtu.be/rbfHY8mkhT8
最正嘅ED, 聽到起雞皮

漫畫有冇講過呢幕?
有 不過都幾後 第2季ed係好正
以上既問題想知答案就睇漫畫啦,現階段答都只係劇透
好問題
應該話如果佢係by nature追求自由,佢反而就會成世被顆追求自由既心束縛而變得不自由
哲學問題可唔可以叫RTHK 搵集哲學有計傾講下AOT
之後會講
艾倫細個未夠10歲已經想出牆外
佢同萊納果到講自己生落黎就係咁
一牽涉埋未來記憶就好複雜 如果你見到未來記憶
咁你現時做既每個決定到底改唔改變到未來
其實動畫等咗咁多年都等 我就唔差在嗰一兩個星期了
要睇一早就睇晒
艾倫會唔會有老豆第一身同老母扑野既記憶
咁會係咩感覺
梟冇講
老豆都係既,但程度同艾倫得遠,佢對梟講明早知要付出咁多代價就唔追求了
所以應該冇直接關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞