【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
淨係打住保護帕島保護牆內人嘅旗號已經夠招新血
兵長OVA: 兵長第一次見Kenny, Kenny話自己只係叫Kenny, 兵長都唔知Kenny係佢邊個, 有估過會唔會係自己老豆
Season 3: 係人地口中知道Kenny姓阿卡曼, 到Kenny臨死前自知Kenny係舅父
Reiner Season 3 提Zeke小心一個人, 都係講小心"Levi兵長"
Season 1, 2 兵長都唔知自己姓阿卡曼
而Mikasa就一直係叫"Mikasa 阿卡曼"

所以我都仲未諗得通, 會唔會係BUG
罰你重睇個一幕
其實爛牆後果幾年咁多人流離失所
憎馬雷嘅人一定好多
應該打唔中本體跳出黎再變多隻出黎果種
艾倫比人打中本體可能都唔掂
佢地自己識 整掛?
枝針係女王老豆諗住比女王食Eren準備左兩支, Kenny偷左一支比左兵長, 之後韓吉佢地有研究過枝針, 但啲液體一倒就變蒸汽, 所以最後決定唔好浪費留返有機會時用, 就比左Armin用
只係單憑佢地的戰力 估計佢地係阿卡曼
除左2個阿卡曼, 其它有實力既應該都死晒
例如米可/利威爾班
亞妮得1米53
即刻重睇左三次
唔洗講咁多

紅色圍巾
有同阿jean講過一句野
話飛船到左
應該係
打中本體要優先修復返本體先
打完第三季佢地似係去研究中央憲兵收埋既技術唔知會唔會令到研究有突破
點樣交代牆外世界?
畢竟經歷晒全部事情嘅淨係得主角群
點說服牆內人相信艾倫佢哋嗰套說法?

都要等動畫劇情到先...
又提醒兵長趕時間,
又叫班戰士打兵長唔好理艾撚,
呢隻獸巨咁似自己友幫手引開注意力等飛船可以安全靠站
鳩up:第3季獸巨留低個身係帕島,韓吉研究整左隻假獸巨
吉克仲話艾倫唔係佢敵人
今集嗰隻有埋聲㗎喎
全自動仿真AI獸巨?
推埋佢先
吉克: 艾倫 耶格 你不是我的對手(敵人)
日文對手同敵人好似係一樣?

如果真係做戲既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞