【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
同埋個預告好似劇透左個戰果
創哥好耐之前答過呢個問題唔講清楚好啲,所以一直都冇答案,韓吉性別就係韓吉啦
不過動畫設定係女啦,前幾季都有胸
漫畫黨標準答案
之後會講
今集咪有
坐飛船唔驚成架俾馬萊兵打落黎
我屌你呀
用屎眼睇
清曬佢地d炮火 計劃通
比阿撚佢地威一集 下集又要比人反Cup....
唉 威多集都好呀
邊有時間食
對車力一樣係打算直接炸死算
等睇下集馬萊之盾嘅表現
下集會講,不過上集調查兵團都有講少少,話清晒條路啲敵人先點燈
LOCATION CLEAR左先放燈,一堆燈=SAFE ZONE=降落跑道
啱啱睇完今集,屌你,集集都係體感五分鐘
佐倉配賈碧真係好好,今集喊真係有feel,睇漫畫嗰陣都唔知佢點叫醒萊納
今集啲配樂都唔錯,超大巨出場,飛船出現,食戰槌嗰段都幾好
如果係咁我地都唔應該憎支共D小粉紅
有呀,應該下集講。
女啦 如果係大叔點可以從後攬實Mikasa
今集係完全意想不到, 完全諗唔到劇情係咁樣發展,可能動畫黨先會有呢種感覺, 有好幾個位睇到我眼都突埋, 不過節奏好似慢左少少, 如果快返小小會更爽

開初車巨話佢地主導呢場戰鬥, 都覺得艾倫佢地好難走到, 有諗過會唔會超巨現身幫佢地頂住幾個巨人, 爭取時間, 點知原來係爆哂成個港灣(Armin要做返當初貝爾托柒做過嘅事, 內心應該好痛苦, 但唔咁做就無未來, 如果係我, 我諗我都會咁做)

究竟點樣可以令到個馬雷人(我估係, 唔肯定, 應該得雷人識揸)幫佢地揸飛船 "歐良果彭"個讀音好得意, 會唔會係韓吉用美人計?

獸巨同車力好廢, 唔洗幾下就比人搞掂, 覺得好爽, 牆內人終於可以反擊,冇睇到Zeke條屍, 會唔會佢未死, 只係比兵長捉左, 但照計帕拉迪島應該冇哂巨人針可以比人食獸巨, 會唔會係馬雷偷到巨人針? 如果係點解唔捉埋車巨食?

夾爆粒水晶體, 唔知點解覺得好好笑, 斷哂手腳比艾倫當夾用, 波可仲要係度叫"唔好"

Reiner比人叫兩叫就醒想自殺嘅人一早自殺左, 唔會成日提住想死, 我諗Reiner都係死唔去, 上次雷槍炸爆佢都唔死得

而家瘋狂諗緊:
艾倫佢地如果上到飛船 ,下一步計劃係咩?返去帕拉迪島?
如果Zeke未死, 點樣拎佢巨人之力, 搵艾倫或者Armin食?
有方法夾爆水晶體, 阿妮係咪可以出返場, 定又係食左佢算?

可唔可以快啲搵人扑暈我, 一星期後先醒
唔驚匿埋建築物入面,冇洗樓喎

花江佐倉專門喊驚

搞到萊納真係超人拯救世界咁
問下兔美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞