【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
呢個係單行本?見隔離po啲人話4月9號最終回
單行本話唔定會有加筆,不過連載係4月完
得16集真係夠時間整咩
你講緊夠時間講晒漫畫剩低嘅劇情?
16集應該會做到一個斷位,但做唔晒漫畫嘅劇情,所以我哋估會分兩part
希望有part2,但係如果有姐係又要等
唔係傳聞想動漫同步完
目前動畫得返10集,重有38集漫畫劇情要做
同步完嘅話動畫唔係原創結局,就係趕劇情到爛尾
咁樣嘅話做part2或者電影可能性比較大
想姐
https://b23.tv/2G89TC
https://b23.tv/fpqFEG

b站有人補完frame,3d好睇好多

個大陸導演話bd會汁翻啲有問題嘅位
lm先
我諗佢呢個想要追溯返去未有武漢肺炎之前
補咗d咩
btw, d 色調好咗, mappa 到底整咁暗做乜

睇返第三季發覺放狗咬死老豆個妹既軍人係同緊觀眾講野 佢話佢咬死個妹因為好有趣,佢係抵死,係對應返之後佢比人推落比巨人食

我地眼中佢殺左人地個妹而家係抵死,同佢覺得人地個妹係抵死一樣道理
frame,唔覺smooth咗?
tv正常都會暗啲,bd就唔會

To prevent seizures/other epileptic incidents. After an episode of Pokemon featuring porygon, thousands of kids reportedly had seizures, so they have to tone it down for TV.
我記得個陣live part2既動畫post都有人提過

睇返第一季 覺得呢隻巨人同那爾洛好似樣

好簡單
開合桃自然要用合桃夾
咁點搵合桃夾啦喎
下集會講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞