【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
馬萊呢幾年係咁用巨人之力發動對其他國家既侵略戰,明顯呢個國家先係對全世界既危害,畀佢地攞晒巨人之力仲得了?應該對全世界宣傳呢點,幫帕島轉移全世界視線。
無錯艾倫係無得揀佢打唔打人人地都會打佢
我覺得似會出劇場版
16集點壓都冇可能出完個劇情量
假設威利講既歷史全部係事實
艾族係百幾年咁不人道對待全世界其他民族喎
比人歧視 報復唔係好正常
16集好似仲有咁多野未講點整得切
馬萊以家都不人道對待自己境內艾人
但係艾王有承擔責任 馬萊冇
所以而家要付出返代價
點都係艾族開先
不論係艾族之前高壓統治/種族清洗
定係145王主動放棄治療令馬萊崛起

除非呢個歷史都係假
仲要馬萊濫用巨人之力攻打其他國家,畀佢攞晒全部巨人仲唔係威脅全世界?
會x人
照依家進度唔似會壓縮到
得返10集點講30幾話漫畫嘢
後面啲劇情仲緊要更加難cut
我就覺得放棄國土入島已經係一個好大嘅贖罪 基本上係已經滅國 仲要唔救走唔甩嘅艾人

馬萊只要當個島無到就得
問題係始祖喺帕島到,佢嘅威脅大過其他8大巨人加埋
有停戰協定 點威脅
瑪雷就係想搶始祖再打全世界
有劇場版就正啦 即刻9衝入去幾刷
想買season 1-3 既動畫收藏,邊度可以買到,想要最高清既
啲人本身唔知有不戰契約 得戴巴知
但馬雷d人知唔知冇皇血就控制唔到座標之力就算知道佢地好似都冇人知吉克係皇血咁搶到翻黎都冇用架
馬萊都知你睇戰士隊長同戴巴嘅對話
始祖威脅都係傳說同宣傳出嚟,但係馬萊用巨人之力打其他國家就係明確事實,正常應該有人視馬萊呢個近身之害嚴重過帕島呢個未知威脅。
本身始祖巨人繼承人咪就係王族,所以當年係叫佢地捉始祖巨人返去唔係殺就係因為殺左用唔到冇用,捉始祖巨人=捉王族 , 點會知比艾倫拎鬼左
會唔會去到最後都唔會講個真正歷史出嚟?要突顯一個歷史各自表述,同埋歷史係由贏嗰個寫
有可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞