【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
其實佢都可以好打得但對立體機動的作戰,一定係炮塔裝係最勁
所以唔想睇另外個po,比較負面,唔係話唔可以講,但同一樣野講左成個星期,針住mappa
其實第4期依家個風格咪幾好,wit唔肯做都冇計
反正又唔係差到睇唔落,係另一種寫實風格
舊角色好似都出晒場
鬧畫面都算
仲要屌埋啲話接受到覺得冇問題既人
NONONO,所有野都只係硬質化

現階段無講過ANNIE係水晶入面係有定無意識的,所以基本上係無衝突
一講到咩唔通wit唔做mappa接左就唔屌得mappa哩啲問題冇得駁
所以去得果個po就預左睇人屌mappa
哩個po就預左唔好屌
咁樣大家各有各講舒服哂
1V1,唔計馬萊D垃圾炮,無MIKASA一定輸
會唔會就係果時同兵長傾過計
我諗未來個細路仔(俾艾倫呃果個)應該係關鍵
因為得佢知道艾倫以前經歷緊D咩
不過我想問一問萊納點解會而加先後悔?
佢果陣殺哂艾倫D朋友果陣又冇後悔到
估唔到去到第4季做左最靚女果個
應該都有後悔啦
唔係都唔會搞到自己精神分裂
記唔記得佢第二季戰士果集講左咩,” 我地果時只係細路咩都唔知“
個細路仔叫法爾可,可以叫佢法仔

萊納係牆入面基本上係人格分裂痴線佬狀態,番到去馬萊呢幾年應該慢慢好番,合番埋個人格先明白之前做的野但又無可奈何,去到近排各種事又迫佢面對番現實就開始咁
其實重點係要受傷唔係血
咁咬親生痱滋都危險
係wor,差D唔記得佢有精神分裂~
隔太耐出好多野都唔係好記得
睇黎要溫番書先~
btw,艾倫殺死哂佢地啊
除咗果D有罪惡感可以免死,其他人一律清算
佢地都叫理性?
屌人用屎眼睇都叫理性?
用京阿尼單野抽水都叫理性?
就係唔理性先咁多人話佢地啫
佢地連話覺得製作無問題既人都屌先係容納唔到第二種聲音果個
艾倫執匙羹
我都睇唔透zeke係點既人
淨為自己利益出賣埋父母就硬係覺得唔似
(雖然文革批鬥老豆老母都唔係咩新聞)
留名等創哥解畫
一星期好難捱
我冇記住邊個講
都冇記住邊個係另外果個post
架船有乜野人自己對號入座

尋晚我都有入去碌過幾下
仲見到佢地屌緊另一個user
所以都廢事再入去睇

另外我冇講過話唔俾佢屌製作喎
係用返佢地個邏輯套返落佢地度啫
睇多幾次
呢幾集我都煲左幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞