【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
艾倫唔是敵人
第2季第一次同鎧巨打
佢爆完手都立刻recover番
鎧巨隻手就KEEP住斷
連續巨人化左3次, 完全唔洗抖點解可以咁勁, 係咪啪左野
經過左4年訓練持久力點都會有提升掛
咁容易訓練的話其他巨人就唔會O曬咀
會唔會進巨其中一個能力係不停鳩叫
係門巨低回復力
唔係進巨高
好似係最後一次啦
飛船都到左
我估下集艾撚應該走佬mode
冇同萊納戀戰
原來佢地之前講既開瓶器係咁
咁到底戰鎚去左艾倫到定係顎到
可能直頭無視Reiner頭也不回
但艾撚第三次變身 乜力都無
佢好似無再上水
好期待動畫黨下集會有咩反應
我都諗唔明 上季最終boss宜家一下比人秒 仲要果陣顎走左後仲有車
唔好講故又要駁故啦。
你當萊納係一隻打唔死嘅小強咁睇
況且佢地當時所有環境設定都唔同
一個係新兵,BBQ休息緊到不知所措唔知點算..
另一個身經百戰,一直處於戰鬥狀態突然比人偷襲
你當馬萊人當年冇眼光㨂錯左馬可比錯左巨人能力佢
全盛時期既波可 可以柒幾多次
on99衝動比人bait 又唔睇實戰士長同皮克
最後仲做埋

最期待既阿爾敏變巨大型巨人出現了
真係同想像一樣炸撚死班海軍
跟本超大型巨人核彈黎
但無貝爾托特果下咁型
但係係顎巨個口爆點都會吞d 掛
如果兩個都吞咁會點

同埋估唔到鋪左咁耐戰鎚出黎兩三集就講哂個家族食埋
反而想問阿爾敏做咩咁快返上飛船
唔周圍踩多幾下 係咪想飛去廣場空投阿爾敏
佢呀哥都知佢on9所以先唔比佢做鎧甲巨人
點解戰鎚妹冰住左都有意識咁勁
咁阿妮有無意識
有巨人針都唔夠時間揾人變巨人慢慢食車力獸巨
倒不如直接炸死
車力夠好打嘅話,當初就唔會只係救走萊納同zeke就算##do
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞