【純動畫黨入】進擊的巨人Final season(4)想引戰同劇透嘅人咪撚入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
瑪雷人咁做都係因為艾族不人道統治佢地先
-> 其實無人知真正歷史係點
啱啊
依家賈碧就好似當年艾倫咁
艾族逼害其他人已經係上n代之前嘅事
因為祖先惡行而要人嘅後代付上被滅族嘅代價根本唔合理
正如我哋今時今日唔會因為當年日本軍國主義就話日本呢個民族係惡魔(除咗啲藍屍廢老)
但係入侵帕島殺人全家就係當代嘅事
所以兩樣唔可以相提並論
我嘅睇法係我唔會去憎一個住喺北韓嘅人囉,因為佢長期都俾人洗腦
死啦我係咪變左膠
王族繼承始祖時可以有哂前代記憶
咁佢哋咪知道埋真實歷史
而家艾倫係馬萊殺左好多人都已經變左當代既事 佢咁做我地睇緊係無錯但賈碧只係睇到佢殺左好多自己朋友 佢做既野已經同萊納佢地一樣
sophia 法仔 烏德都冇咁極端小粉紅
得個bitch 成日開口埋開要屠島
係 不過唔會話比人知
假bitch係戰士候補生 本身就係準備殺島民
所以佢冇資格怨
所以你講得冇錯 的確係一個無限loop嚟
但係個頭係瑪雷(包括啲小粉紅)開先 所以冇得攪
啱,比佢做到鎧巨佢結局應該會同萊納咁痴左線
但個頭係艾族開先
成套野就係寫艾族報復同被報復
唔覺佢可愛
瑪雷人自己都唔想停個Loop啦
唔係佢使撚吹大雞開戰咩
佢地係抵撚死㗎喎
動畫個頭係馬萊(超大巨同鎧巨)開先,佢地製造左艾倫,而家艾倫黎報仇製造左賈碧,賈碧遲D可能報仇又製造另一個艾倫出黎
其實馬萊本身都有幾個敵國,帕島可唔可以拉攏敵人既敵人,大家瓜分馬萊,解放艾迪亞人就算?
瑪雷而家果邊想停個LOOP既方法咪就係殺晒個島D人是但冇左一邊咪停到個LOOP
乜撚
就目前為止 艾王自己知衰所以主動放棄大陸管治權 仲比馬萊搶咗幾個巨人之力 佢退到島上話永不理會外界

馬萊因為搶資源先派人入去搞事
加上佢洗全世界腦 一定要島民全滅先收手
帕島係全世界既敵人黎,佢地驚帕島多過馬萊
話說好似一直都冇消息confirm話有part2,mappa會唔會壓縮d劇情落去16集到架咁咪會趕到pk lor
島民唔夠power對抗 有可能比其他國家食
佢兩個fd有冇比人殺佢都係照繼承巨人去殺牆內人架啦 艾倫根本就無令佢變
講到尾如果瑪雷奪走七大巨人之力後收山唔攪鳩帕島
根本就會相安無事
尤其戴bra家族知道有不戰之約
瑪雷都係為咗爭資源同轉移仇恨達至維穩目的
似足某國日日重提二戰啲嘢嚟攪屎棍
一定崩
敬請期待賈碧會做出啲咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞