【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
佢應該係搵到唔合理位覺得自己好清醒好叻個d人lol
突然諗起一樣野,vision既人樣應該一直無公眾見過(至少電影無見過佢用人樣在公開場合出現) ,點解Dr. lewis一眼就認得出
Wanda入面叫佢做vision
又係啊
解議樓主pin 返po2 link
ca3 vision撐份協議
我諗應該有vision好多資料
WANDA 點解會癲左
佢係ENDGAME到都叫正常
可能比thanos扑傻左
好簡單 如果有方法達成你嘅願望
而且係你想就得唔駛其他條件
你做唔做?
如果有人阻住你達成願望 你趕唔趕佢走?
Endgame佢一返黎就係打Thanos,之後就喪禮
而且要等Darcy黎左,佢地先知係關Wanda事,時間上更加短
I... renounce my wish
咁講法而家想知個兩個B點變出嚟
好恐怖控制條屍走嚟走去
其實覺得最恐怖既應該係村民
佢地眼中既vision 係咩樣呢
所以係兩種睇法 亦係Wanda更加人性嘅人面
WW太大愛所以先係WW
Wanda有能力 但佢何嘗唔想好似Jimmy咁生返個仔平平凡凡咁過
所以知係發夢都唔想醒
I’ll never love again
wanda咁勁咁仲洗乜無限手套
諗一諗d人就返曬黎
定係有咩唔同?
Mind stone unlock左wanda嘅mutant能力,係其中一種講法。佢本身有reality warping power
由Vision變返做屍黎睇 依d野其實全部都係幻覺黎
咁當然咩係真咩係假 就睇你點睇
突然諗起一樣野,vision既人樣應該一直無公眾見過(至少電影無見過佢用人樣在公開場合出現) ,點解Dr. lewis一眼就認得出
仲有一樣野,我地視角同Dr. lewis唔同,Dr. lewis發現Monica 嗰集嘅畫面,我地頭3集無見過呢個畫面

我地頭3集可能只係Dr. lewis睇過眾多集數嘅其中3集
按照頭3集各大約半粒鐘情況,而CMBR 係不間停放出新集數,Dr. lewis隨時到Monica 彈出嗰陣已經睇左好多集,所以佢等到Wanda 生仔嗰陣好感動,情形就好似你老母睇愛回家睇左幾百集,終於等到金城安終於同bonnie 結婚一樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞