【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
佢呢排瘋狂俾人問有親自解釋過

https://youtu.be/gZ1Hdi-ujeU
但monica死咗
唔mcu 幾時有提過sword 係far from home先開始喎
3 weeks
SWORD總部果度有講
混沌之力
今集咪講咗sword 係Maria Rambeau成立
但佢兩年前已經死咗
即係點都iw前就有
其實呢條片咩事
仲有話Monica差唔多係喺sword長大咁
可能本身係細dept, iw Snap之後就發大黎搞
Confirmed Wandavision's event set before Spiderman FFH
Elizabeth Olsen係咪冇再開返ig
應該係captain marvel結局就開始做
wandavision ig following 都冇佢
Who’s behind this?

Skrulls?

shield 你當喺 ca2 之後已經瓦解左算啦
唉 好可惜
屌你老母
未播嘅就四重加密啦
已block
Hex 是 x gene 的能力,令女巫可以改變事件發生的機率

X gene 同 magic 結合成為chaos magic
下集預告有講vision知道成個Westview有唔妥 想自己走出去
不過呢度個vision嘅意識都似係wanda砌出嚟 究竟係咪vision自己嘅意識都仲未知

就算Westview個結界係Wanda自己一手一腳砌出嚟 再困住啲村民嚟陪佢都好
佢畀Thanos整死咗自己心愛嘅人 所以先想靠呢個結界同佢過生活姐
點解你會覺得佢咁做係「壞人」
況且而家個走向都似係有人背後指使/操控緊Wanda去做呢樣野
coulson: dying is my superpower
點解你會覺得佢咁做係「壞人」
因為佢困住左其他唔關事既人囉
Small Towns, So Hard To Escape
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞