【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
唔止兩個應該有3個將會出 加埋wandavision其中一個反派 monica 卡瑪拉 仲有一個同wandavision個養蜂人相關既反派captain marvel即係superia

點解會有咁多個captain marvel
唔係要吸左無限寶石先做到?
電影唔知會點改
漫畫就monica先 再carol 再後就卡瑪拉姐係黎緊ms marvel
superia同a.i.m.相關 姐係同片尾果個養蜂人一齊既
點解你地睇得明
完全唔知2集做緊乜9
睇返大家既留言先知原來咁多伏筆

Btw 無睇過美漫
完全唔知做緊乜9
淨係覺得係幻想世界
唔明點解果條女介到d 血又會有返色
Marvel今次特登㗎
呢套會分三個arc

ep123係玩傳統sitcom
ep456開始意識到唔對路
ep789就傳統MCU打鬥
要燒下腦
佢今次有講過同a.I.m.有關咩
見你一直係咁講

Mephisto, Grim reaper, Wonder man就有機會

劇透
因為多人估養蜂人係beekeeper 連埋a.i.m到
希望下集多少少提示
唔見有人講喎
因為大大個sword logo係後面
外國個d係咁估
同埋話成日扮sword既人
放心之後一定會講
第二集開頭話聽到好嘈應該係外面嘅人撞入黎。第二朝見到玩具飛機,收尾行出門口見到養蜂人。
好耐之前話evan peters有份個陣就一直有啲傳聞話佢做Mephisto
我覺得搵佢入mcu但係又唔俾佢做qs好似有啲晒 所以我都係希望佢係做qs多啲
雖然佢做反派真係好型
越來越期待第3集 估唔到咁好睇 本身仲以為係輕鬆小品個類
幾時講過Kamala做Captain Marvel?
仲有Monica唔係Photon咩?
Monica仲早過Carol做Captain Marvel
電影俾人打尖
漫畫唔熟書
見到個名Photon以為唔同
好似有個Captain Marvel係叫Moon stone?好似都係黑妹嚟
Ms Marvel
好似係第二個做Captain Marvel
Mar-Vell 之後就係Monica
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞