【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
係中途去咗alternative timeline 定係本身已經係?
記得開頭佢地仲有同MCU聯繫
有冇AV版Wanda Vision
同埋Avengers 入面成日都有SHIELD AGENT出現,所以MCU一定都有SHIELD, 但從來冇聽過sword
保羅說道:「我知道很顯然地,那時喬斯.惠頓真的非常、非常渴望如此呈現幻視的模樣。在幻視誕生,毫無衣物蔽體的那一幕裡,喬斯的態度基本上就是......『他得要有根陽具才行』。」
「那時所有人--包括凱文(Kevin)和路易斯(Lewis)在內,基本上所有人的反應都是:『(面有難色)我也不知道耶,喬斯......我不確定這......』,但他卻說:『(堅定)幻視必須要有根陽具才行!我想看到一些陽具的設計圖!!!!』」
「所以呢,他們還真的製作了一系列描繪幻視降生的圖,每一張都有畫上他的陽具,然後就這麼把圖全都貼在牆上。」
https://www.facebook.com/MarvelCUE/photos/a.425365247519226/3588682041187515
蜘蛛俠2先開始有
所以佢無J
far from home 先開始有sword
有但唔show出黎
心諗咩Spider-Man 2
痴撚線
Carlson Ironman就有la
咁點解會爆個sword出黎
同埋shield點解又成間唔見晒
中途同mcu分家 應該係lighthouse個季
轉左做地下組織幾年啦lol
頭幾季係有d難頂 不過建議可以由s4開始睇返
終於有推進
睇撚左3集唔知做乜
今集睇到好興奮
心諗咁就完左
mcu喎 sword啱啱先提
完左今集覺得前三集好恐怖 wanda係咪姦屍
全都是幻想
其實有冇交代SHIELD以後係MCU 會係咩角色?
同埋班AoS 同班 inhuman 係咪當左黑歷史?
推sword係咪因為想玩x-men?
今集好衝擊, 係咁解謎同埋又鋪伏筆
最估唔到係hexagonal shape真係特登提出黎係咪想buff到wanda有hex powers
WANDA好慘
神4 xmen a.i.m都會
captain monica 姐係預備頂carol
但依一刻未有能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞