【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
如果關sword事就應係a.i.m既人 都有可能係swarm
我覺得Spiderman嘅角色mcu應該唔會再掂,連個主角都比sony收返了
未入正題之前都覺得有少少悶
btw有SWORD無SHIELD覺得好可惜

你係咪唔知下集Spider-Man講咩
下集係講multiverse,但之後spiderman同 spider man 角色都要返返sony la,唔係咩?之後應該再冇spiderman係mcu crossover架啦喎
shield摺咗
要比人估下野頭兩集 打後就燒腦
好似一直合作
延長左合作時間
thanos出現之後直接入咗平行宇宙,DKLM...
內戰都名傳實亡啦
AOS 唔係輝神負責,有Disney+ 之後已經一心要自己搞番,同movie 大連動,AOS S5~S7都算係比fans睇only, Fury都上埋太空,phase4 係時候有新野了
佢個頭套都有sword logo
我覺得S6係比fans食屎
如果係a.i.m 既話可能boss hydra有關
monica 再連modok又有可能
講錯superia先啱
乜嗰個人背脊唔係有Sword嗰個標誌咩?
之前又話有套modok卡通,無左影mcu monica應該無能力,可能係普通sword agent?
本身諗住會出speed同wiccan再駁x-men/ young avengers,但feige好似話無咁快出mutants
卡通先啱啱出完trailer
想知呢套係咪canon
應該獨立
有冇巴打講吓SWORD係咩黎

btw每集得嗰20-30分鐘 仲要臨尾credits都播幾分鐘 而且每星期出得嗰一集 唔知幾時先入戲肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞