【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike

冇睇晒AOS
最後扣森、亞裔女特工同震動女點樣?
佢講緊 Antman 個亞洲佬,
Trailer 見到佢同Monica係SWORD
題外話
又黑人,又亞州人, 政治正確到
其實呢套劇係講D 咩, 時間線係點?

又可以估
時間線喺end game後
依家講緊wanda生活緊喺自己嘅魔法世界入面同vision想做一對正常普通嘅夫婦
又唔關事既
有咩問題?
其實套劇係逢星期幾出一集
星期五香港時間4pm
有 youtuber 分析過個鄰居 Agnes 係反派 Agatha Harkess,睇番好多分鏡位都好似係要mon 住wanda 咁。
去左另一條timeline
最後成team人解散左各散東西
啱啱都碌到
希望係真 最好就兩個quicksilver都出嚟
想要mcu個個多啲
Xmen個邊/呢個qs演唱好撚樣衰
Mcu個個靚仔又大隻
Xmen佢quicksilver個造型真係樣衰,特別係個假髮好柒
但係Evan Peters做American horror story個陣好型
如果佢好似某啲傳聞講咁樣做wandavision大反派應該會好正
MCU嗰個高大靚仔但係衰在廢 真係出嚟希望可以整返好佢嘅能力上限
一個可愛 一個型Why Not Both
我睇完之後係完全滿頭黑人問號,Wanda好似好想容入個生活咁,Vision就盡量去滿足佢,畢竟Vision都好努力容入人類生活,可惜,佢係一個生物半機械人黎,唔需要飲唔需要食。

結果就係呢一點Wanda同Vision開始有分岐,不過,Wanda其實一心係諗,我都唔正常啦,意志堅定繼續深深愛著Vision

由佢地一直咁跳時空年代愈黎愈近,好似每一個人都係比緊Wanda提示佢係咪唔記一啲好重要既野﹐之但係,ViSION佢竟然會唔記得佢同WANDA既重要日子,呢一點真係好奇怪

而我見到你地啲留言真係好勁,你地能記得呢一班人係出至何處,Captian Mavel個個黑妹真係好熟口熟面,真係有啲懷疑WANDA做緊某一啲瘋狂實驗,而且好期待快銀會出現。

屌你老尾快啲有下一集,紅女巫非常嬌艷玲麗,好撚想知究竟發生咩事!
黑妹係captain marvel
個黑妹係比依家更勁既captain marvel
算係最勁一代
咩傳聞?
有兩個captain marvel?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞