【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
有呀,不過mcu有自己一套故事
唔一定會同漫畫設定一樣
Herb勁奇怪 佢點解會知wanda大肚
明明wanda成程都冇走過出屋
仲有Agnes果句But Ralph looks better in the dark
Darcy 一向正,睇埋 2 broke girls 仲正
你可以理解 所有鄰居同人都係WANDA 夢入面既NPC,佢地知好正常,因為都係WANDA 潛意識創造出嚟。VISION 係 WANDA 夢境既保險機制,所以佢好似掃病毒咁CHECK 同修補 夢境入面有無D奇怪野。
大波但樣衰
Darcy 個角色好煩膠
Thor 2 真係乏善可陳
各花各眼啦。我buy佢呢type ,唔係完全 女神model 樣,有少少肉地 ,但成個人貼地D。
點解Monica要提Ultron?佢明知一提就會比Wanda射出去
佢應該係試吓 WANDA 個STATUS 去到邊,所以專登提睇吓佢會唔會選擇唔發夢返回現實,但TURN OUT WANDA 個能力同潛意識好強,可以一野踢返佢出去。
佢提ultron應該本身想叫翻醒wanda, 因為sword以為wanda係比其他人困住
另外monica入左黎之後似係唔記得左自己身份, 聽到wanda提起pietro先醒翻起
Monica嗰下似啱啱瞓醒咁
似係入親去都會好似發夢咁,唔會知自己做乜同點解係果度,只係會跟住個夢走,所以要掛住條鍊提自己

睇黑妹個樣都似係潛意識咁講左ultron出黎,而唔係特登引Wanda, 即係好似Wanda都無啦啦咁唱歌同提qs
之前dc狗仲話ww84係意識流神作
Darcy 會第 4 集加入
見到 thanos咁嘅表情
師兄食開咩女
幾有創意 套劇去咁樣拍夢境
定其實係跟足漫畫

完全冇睇過漫畫 剩睇mcu
上網睇先知個黑妹條鍊 個logo係咩天劍局
倒數三日

幫自己嗰隻換裝應下景
vision要着衫着褲,係咪即係佢平時係祼體?露體狂生化機械人
你見唔到佢件緊身戰衣?
請重睇avenger 2
睇少啲AV啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞