【Disney+】Wandavision 劇透討論區

1001 回覆
26 Like 29 Dislike
最痛苦既係自己呃自己
本身S.W.O.R.D. 主要成員是breast ..Lockheed
等二線mutant或xmen 相連單位,主力都不是打....
Sword漫畫定位係防衛組織
MCU 點都要換血,全部用不知名演員就好似賭運
雖然marvel 是用formula 拍片,但都易失手

Inhuman 垃圾都算
Runaway 都爆不到
但不是打得果班,點對付scarlet witch 級數的threat
Marvel不嬲都係用唔出名嘅捧紅佢
你講果兩齣同Aos係輝神睇點可以咁比
其實我估真係vision條屍黎
今集解識左係入面既野全部都係現實既人/物件黎,只係入到去比wanda改變左(e.g.黑妹,直升機,蜜蜂人)

btw如果mcu個快銀入去變左fox個快銀都幾好笑
唔係under Marvel Studios既就算啦
你到底係點樣用專家口吻鳩噏一大堆阿媽係女人結論
sor總之迪士尼應該係會睇錢﹐佢會搵啲有料不過未係好貴嘅人﹐例如gemma chan都用第二次﹐而且今次擔正
MCU 點都要換血,全部用不知名演員就好似賭運
雖然marvel 是用formula 拍片,但都易失手

Inhuman 垃圾都算
Runaway 都爆不到
Marvel不嬲都係用唔出名嘅捧紅佢

你講果兩齣同Aos都唔係輝神睇點可以咁比
唔係人攪到成pat屎咁真係
Inhuman 本來是Kevin feige 的project .......
只不過衰左, Kevin 就提都不提
佢冇份搞架
佢有份嘅話肯定唔會冇哂Jack Kirby野

Kevin 是衰左就離清關係,傳媒訪問就扮收唔到訊號不肯提
Original proposal...........
係因為俾AOS用咗先
所以佢先唔理揼比電視劇玩
Inhumans係Marvel班友想推但Kevin Feige唔想拍
之後Marvel Studios獨立就直頭踢走埋Inhumans
本身是mcu 的movie project
咪就係因為咁所以改做電視劇
講起就嬲
拍到垃圾不如
得隻Lockjaw同Black Bolt兩兄弟見得下人
其他就戲屎角色又鳩
當年仲要俾錢入戲院睇imax
點知仲衰撚過Aos
當年rumor 明明是 mcu好想搞x men所以死都要用inhuman replace x men

當然都有傳Kevin 鍾意x men 多過 inhuman

但不可以話佢無看過, inhuman 始終本身是mcu project

做director 就是不鍾意都要為旗下作品承擔
仲記得我睇嗰場唔夠10個人
當年xmen版權係fox到
marvel相谷inhuman電影來頂fox xmen
仲開始封殺xmen,封殺fox 狼人
後尾知道有機買返xmen版權
就閣置成個inhuman電影計劃
咁當年marvel電視監制阿head先扲inhuman來用
睇完果下仲說服自己之後幾集會好啲
我都唔明點解我可以睇晒
咁難看都看得落.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞