IG黑店賣假Jo Malone香水

1001 回覆
2264 Like 29 Dislike
Top 一定係真嘅,同埋有實鋪
樓主好波
而家ig勁多呢啲 聲稱自己平行進口 我之前都屌過一間
你問下佢有冇jm 個原裝紙袋跟先講真唔真
成千蚊部潔面儀 又唔係真係好貴
但係男人買玩具玩下陪養下興趣會俾人話貴浪費金錢唔上進 唉
G持樓主
老實講有幾次見到咁平都心郁郁
不過覺得唔對路就冇打算買
呢啲無良店主賣假貨呃人錢應該要去報海關
犯緊法都可以大條道理罵人Cls
買過top
都幾多人上去買
希望冇中伏
店主中英文仍需改善
Wellcome 原來係惠康 ??

Exchange 無話唔得喎

仲要間唔中整2隻簡體字
哭𠹌左 我之前喺佢度買過眼影 因為見佢話咩回饋過千follower所以on sale 我見有frd fol以為信得過 點知買返嚟盒眼影色差大到傻 仲要搽上手係冇色 問過有冇得換 佢話盒盒都係咁嘅色 可能咁啱個批有問題 但冇正面答我有冇得換 淨係話再了解下 是但推搪咗我 我見唔係好貴就當買個教訓 真係唔好貪平
唔一定,絲打睇盒好過
唔好中計,有問題攞出嚟一齊分吓,真係怕就專門店買啦
無事,暫時睇相都無問題!
你係個賣假貨店主呀?
推 真係要追擊一下呢D ig店
開Story Show零售單咁搞笑
賣假貨呃完妹妹仔轉個頭去專門店買真野
死雞撐飯蓋
樓主做實事
唔止Jo Malone
依排重有好多賣Chanel Dior
話咩vip禮品一街都有賣嘅vip禮品
幾百蚊買個Chanel銀包
買同賣個堆人都
我係ig 店主呀,快點拉我啦!我一盒賺$500,我都賺夠,想俾啲人賺有意做下線pm

你睇下我之前既回覆先講
好心班後生買得名牌野就唔好為貪平喺ig買啦 又冇保障又唔知貨源 真係貴咪去duty free買冇錢就唔好充大頭鬼啦好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞