IG黑店賣假Jo Malone香水

1001 回覆
2264 Like 29 Dislike
睇個盒應該係jo malone年尾出個個聖誕倒數月曆
見到樓主無買, 抵幫推, 再係ig 買野既傻閪自己小心啦
其實我唔識牌子野…但個M字嘅字距分得開到好唔協調,睇到都唔舒服
樓主做實事 G持
咁串咁有型,報下海關驗驗佢囉

請問我是咪都伏已中
報海關啦!!!
撐樓豬繼續踢爆黑店, IG真係好多戇鳩假野當真賣
2個都賣假貨,啱啱有個絲打問佢真假,我入去見到佢仲賣,諗住打埋就追撃,點知打完佢就典藏曬咁就算啦,佢一出我一定再追撃
兇多吉少 個m飄咗出去
拜拜亞歷山大建議你同店主攤牌,試過追撃樓上幾間一開始實堅持水貨唔係假貨先,記得企硬退得幾多得幾多
利申做佢賣既其中一間香水牌子嘅sales,佢地有係專門店入貨特價嗰陣
岩岩問番個買個位同事
佢話係觀塘個d 開倉買😹😹😹
hi店主 賣假野仲咁撚串 抵死
咩牌子?
我同事話佢fd做jo malone有staff sale
六舊水賣比我 以後都唔貪平咁傻鳩喇
我再仔細睇,發覺插畫個架車好粗糙
上網搵一搵相,發覺真品係無車同埋大宅係有窗的

點解咁假都買得落手,仲要搽上身嘅都買假野,仲要唔係自用係送比人,交換到咁嘅禮物返黎都幾sad

係咪3CE? 頭先好似有絲話係假,我未研究得切!
hi店主

屌你老母
唔需要,海關會搵返商標持有人派代表做鑑定

商標持有人民唔民事索償係另一件事,賣假貨係刑事
等上報
話說好多巴絲非常擔心我嘅法律責任,店主已經喺大家都知啊媽係女人嘅情況下承認自己賣嘅 Jo Malone 套裝係假貨

店主前面仲係講好多垃圾所以CAP到呢度俾大家睇
支持樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞