IG黑店賣假Jo Malone香水

1001 回覆
2264 Like 29 Dislike

我買嗰陣有啊
推推推 賣假嘢仲要咁猖狂
係咪就好似個警長話見到啲年青人痛心疾首
點解咁大間專門店係度,都要走去ig shop買呢?
你話外國brand香港冇鋪就話姐,個個大商場都有一間,係咪懶到咁
住得上水都知龍胸不嬲都溝貨
去專門店買啦屌
當學野咋我都冇諗過ig買㗎
唔好聞咁多
假野無做lab test 有致癌物/有毒都唔出奇
賣假野死全家
繼續幫樓主推
想問下咩叫平行進口?即係呃人術語?
Chanel中古袋, Chanel VIP gift
咁假都有人信
諗都諗到 依啲小店點會有門路拎到貨
可能真係會有人放中古袋既 但唔會係賣比依啲ig小店囉
我有朋友去地鐵交收一個Agnes b手袋,個期好興3用袋,佢話yahoo買2xx蚊好抵,佢好肯定話係水貨所以咁平,然後我心諗一定假野,現場仲好多人一齊拎貨我朋友仲驗屍咁驗左好耐,唔記得係咪爭件配件,佢叫賣家比返錢佢。返到屋企佢話發現真係假想叫賣家回水
parallel import 姐係水貨
唔經香港代理商 直接問外國攞貨
話人冇錢買名牌咪話人冇錢買名牌
充大頭鬼咪充大頭鬼
洗唔洗屋村妹前屋村妹後咁撚難聽 咁撚階級觀念
到女人話班男人冇錢冇樓 屋村仔唔嫁個陣又屌班女人拜金臭雞
自己就屋村妹屋村妹咁撚難聽
你又住邊咁撚把炮呀?
好多女手足都係住公屋架喎
同埋全香港有7成人住緊公屋啦
push
佢依盒淨係睇個盒比較難睇到係真假
因為佢做到個3ce 個E字中間個一筆係穿左出黎
真野都係有穿
但入面啲眼影幾明顯假
1. 真嘅 3CE 9方格每一粒眼影嘅四角係圓角,你個盤明顯唔係,仲要一啲尖啲一啲方啲
2. 每一粒眼影嘅紋路應該係斜紋,而假野係豎紋 同埋印到一噠噠

希望無絲打中伏
批發批$270

呢個whatsapp group間鋪有br 成日溝貨賣
如果真係公道啲講
tom ford眼影有兩條line
一隻有tf字壓紋 一隻係冇
佢賣緊呢隻disco dust色本身真係冇壓紋
不過肯撚定店主賣假貨
香港7成人住緊公屋?
Push
Online買野係新趨勢黎
傻閪係Online買假野係新趨勢黎
其實平行進口貨即係水貨,不過無良商家就用平行進口貨呢個名呃人,美化成件事
仲戴曬頭盔話包裝有機會同專門店貨唔同,根本品牌留俾客人分辨真假嘅地方並唔會因為佢水貨就唔同,仲喺度掩飾自己賣假貨嘅事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞