IG黑店賣假Jo Malone香水

1001 回覆
2264 Like 29 Dislike
呢位店主係其中一間我上面有提到態度好 + 負責任嘅IG SHOP,雖然佢曾經係有出過有問題嘅 Jo Malone 香水,但我欣賞佢願意解決件事 佢提供嘅相都可以俾大家一個參考 因為佢個盒貌似正常,但樽身係敗筆,所以我如果GLOW賣呢枝,可能我就要學佢話齋買咗先睇得出啦

支持
假貨撚死快啲
一定係假
佢話有官網註冊兩年保養,但其實所有serial number都可以register,佢會覆你email話收到你registration,但之後佢process完一輪或你真正想claim保修時會彈你鐘
Dyson係其中一樣無staff sale無途徑搵平貨既牌子,做到最盡都只係可以外國網站Black Friday discount
Dyson真係好多好多假貨......

利申: 屋企做電器鋪
DFS 之前半價吖 但係得一兩種味做特價
邊度有正貨12枝買
佢做ig live有講過
第一次聽時覺得好好笑
因為個個都係你咁諗,所以咪無人報囉

同埋你以為打個電話,講兩句,加幅圖就得咩
唔明點解要ig買
會平啲?
利申唔識
樓主,想提一提可以報返俾每個品牌知呢件事。有啲品牌會有專人跟進。

Dyson嗰邊就直情一定要同Jebsen講啦個店主講到自己同代理傾好喎咪問吓香港代理有冇同佢傾過囉
黃還黃, 賣假野還賣假野
拎住黃店賣假野呃同路人罪加一等呀, DLLM
買香水就去 top accessories啦
肯定真貨 仲要黃店
幫襯左幾年
好多枝香水係果道買
冇呀 正貨根本冇出過呢個set 12枝set係假貨
你望下入面個頭岩唔岩先 貼紙真係未見過會貼
佢地仲有實體店不過我想搵果支佢地都冇得賣
仲以為JM咁好出12枝 但價錢一定唔會平
聽日等埋個frd先一齊拍住片開箱先 費事到時同佢對質嗰陣口同鼻拗 之後再搵佢 睇吓佢係咪都咁樣覆我

我個frd本身都好似絲打你咁諗 但我就覺得應該要據理力爭!!因為佢而家係打正旗號話買正貨 咁既然而家貨品有問題 咁買家好應該要負責任 唔係我地受害者去幫你包底我諗仲有好多絲打都中咗伏 可能有啲都唔敢出聲 所以我點都要佢比返個交代大家 唔係say個sorry 之後將貨品落架就當無事發生
想問下點樣先可以先聯絡你 因為我都有d香水
想check下
啱 當初幫襯佢都係因為IT係藍 所以先搵代購 而家仲要賣假嘢我更加嬲啊屌
得on9同弱智先會係ig 用正價平少少既價錢買假野,個撚個講到係外國幫手買,搞手打個和大家開心咁撚樣信果d 真係抵撚死
推俾多啲人知
成個IG 同Carousell 好多所謂嘅平行進口
我前日見到本身諗住今日入數
多謝樓主
正版會有

之前喺海港城專門店買過枝cherry blossom同nectarine 都有
絲打不如開名係邊間?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞